Cok acill hamile olan herkes baksin

smysmy1

Ay ben gülerim
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2015
141
138
ya az once teste yaptim su hassas olan varya Predictor markasi ikinci cizgi ne silik ne net. İnanamadim su 5 liralik ucuz testlerden de vardi onuda yaptim ondaki biraz daha silik cikti ikinci cizgi varla yok arasi. Hamilemiyim

Eklentiler

• image.jpg
    66,3 KB · Görüntüleme: 3.789
ya az once teste yaptim su hassas olan varya Predictor markasi ikinci cizgi ne silik ne net. İnanamadim su 5 liralik ucuz testlerden de vardi onuda yaptim ondaki biraz daha silik cikti ikinci cizgi varla yok arasi. Hamilemiyim
Foto koy da değerlendirelim

2 testte de silik de olsa çıkmışsa gebelik yeni ve büyük ihtimal hamilesin.
tebrik ederim

Bence var gibi gibi İstersen hemen bir poliklinik yada hastaneye git kan testi yapsınlar.
Gitme şansın olmazsa bugün için yarın sabah ilk idrarın da bidaha test yap

ivit cnm :) hayırlı olsun bende de böyle çıkmıştı ama kan testi yaptırırsan daha net sonuç alırsın :)

Hamile olabilirsin de noldu yahu,niye uçurdular seni,niye banlandın ki

Yarın tekrar yap canım iyi haberlerini bekliyoruz..Bi de kan testi yaptır bence bu arada da kendine dikkat etmeyi unutma.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…