Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sımdı aradım da maalesef onlar buyukler ıcın uretım yapıyorlarmısımc medical var. Merkezi Ankara da. Ama tamamen akülü araç üzerine yoğunlaşmış. Internet sayfaları da var. Bir göz atın isterseniz. Bir de iletişime geçin zannedersem yurt dışından getittirebilirler.
özelden link atıyorum bi bak istersen onlıne siparişte varsımdı aradım da maalesef onlar buyukler ıcın uretım yapıyorlarmıs
Şimdi baktım gittigidiyor da var arkadaşım.arkadaslar mrb.. 6-7 yasında yıyenım var engellı ve yuruyemıyor bu yaslara uygun buyuk ıstemıyoruz engellı akulu tekerleklı sandalye arıyoruz varmıdır bılenınız? arastırdım taradım yok yok yok
özelden atamıyorum ndenseözelden link atıyorum bi bak istersen onlıne siparişte var
beklıyorum cnmözelden link atıyorum bi bak istersen onlıne siparişte var
hemmen bakıyorum cocuk ıcın mı ben gorememıstım de tekrar bakayımŞimdi baktım gittigidiyor da var arkadaşım.
özelden atamadım yukardaki linkte varbeklıyorum cnm
Evet çocuk için..hemmen bakıyorum cocuk ıcın mı ben gorememıstım de tekrar bakayım
aradım fakat uretım durmusözelden atamadım yukardaki linkte var
bu sene 1. sınıfa baslıcak artık yedı yasında bız raporsuz kenıdmız alıcaz zatenBen birini aradım şimdi, Hız cihazı verdikleri için 6 yaş için genelde üretilmiyormuş. İlk okul çağında olması gerekiyor en azından dedi 8 yaştan başlıyormuş.
özelden dediğim yere bak gördum vardıaradım fakat uretım durmuscocuk sandalyelerınde
tamam ıs cıkısı konak tarafındakı medıkalcılere gıdıcem p.tesıde alsancaga bakayım ıns..özelden dediğim yere bak gördum vardı