• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok acil .........

DryaSzr

Edeple gelen lütufla gider
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2007
2.985
1.453
698
Arkadaşlar bana acil yardım gerek dünden beri sabaha kadar uğraştım yapamadım.dün bir siteye girdikten sonra internet,online oyunum ve bazı dosyalar kısıtlandı örneğin denetim masası yok.program erişim ayarları kısıtlı,sistem geri yükleme kısıtlı,'' bilgisayarınız etkileyen kısıtlamalr yüzünden işlem iptal edildi..............'' gibi bir uyarı çıkıyor.denetim masasını geri getiremiyorum başlat çalıştır nasıl yaptım geri geldi ben de anlamadım ama şu an regedit falan yazabiliyorum.Virüs taraması falan yaptım birşey bulamadım.Özellikle sistemi geri yüklemek istiyorum güvenli modda başlatıp denedim olmadı orda da aynı hatayı veriyor.:5:Çıldırıcam sanırım :47:Lütfen bu sorunu nasıl çözerim internette araştırma yaptım fakat olmuyor...denediğim hiçbirşey.

geçmiş olsun nur topu gibi bi virüsün olmuş.format attır ya da kasa koltuğun altında bi bilgisayarcıya git.bende de virüs filan görünmüyodu ama en son bi yunanlı utanmadan bi de mail açtırmıştı benim pc.den...

geçmiş olsun nur topu gibi bi virüsün olmuş.format attır ya da kasa koltuğun altında bi bilgisayarcıya git.bende de virüs filan görünmüyodu ama en son bi yunanlı utanmadan bi de mail açtırmıştı benim pc.den...

Haydaaa ....bak sen şunalrın yaptığına o kadar tarama yaptırdım hem online hem kendi virüs prog.ile hiç bir şey yok.olan da zaten karantinadaydı.:84:

offfffffff....hayır bazı şeylerı karıştıra karıştıra yerine getirdim ama denetim masası yok.sistem geri yükleme yapılamıyor.:84::84:

çalıştıra gpedit.msc yazin enter la ondan sonra kullanıcı yapılandırması>>yönetim şablonu >>denetim masası oradan>> zaten göreceksiniz ''denetim masasına erişimi yasakla ''yı ordan yapılandırma de sorunun çözülecek diğer erişemediğiniz yerleri de oradan arayin yapacaksıniz hadi kolay gelsin; )

gpedit işe yaramaz combofix programı ile taratmalısın pc yi.

Kızlar o da işe yaramadı internete windows update'den girebildim ve aradım sonra bi program yükledim böyle usb'den gelen ya da kötü yazılım olarak gelen virüsleri temizliyormuş.Tarattım sonra da onar dedim sistemi şimdi her şey eskisi gibi oldu bi virüs varmış win32 sality diye işte o yapıyormuş sistemde her şeyi mahvedip sonunda bilgisayarınız koltuğunuzun altına almanıza neden olacak kadar kötü..Kurtulduk şimdilik..:64::64::64:

Back