Çok acil!!

3jamiilaa

you only live once
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2015
768
1.289
113
Dubai
Kızlar eğer evlenme sırasında hayır denirse düğün iptal olunca bidaha aynı evrakları kullanabiliyormuyuz 2 gün sonra pişman oldu kuzenim şimdi tekrar evlenmek istiyorlar bu mümkün mü?

Kızlar eğer evlenme sırasında hayır denirse düğün iptal olunca bidaha aynı evrakları kullanabiliyormuyuz 2 gün sonra pişman oldu kuzenim şimdi tekrar evlenmek istiyorlar bu mümkün mü?

Evlendirme Dairesi’ne sorsanız. Sık rastlanan bir durum olmadığı için buradan sağlıklı bir bilgi alabileceğinizi sanmıyorum.

Evlendirme Dairesi’ne sorsanız. Sık rastlanan bir durum olmadığı için buradan sağlıklı bir bilgi alabileceğinizi sanmıyorum.
Bana çok acil lazım kuzenim ağlıyor şuan bugün oldu bu olay yarında resmi tatilmiş o an hayır dedi düğün iptal oldu

Bana çok acil lazım kuzenim ağlıyor şuan bugün oldu bu olay yarında resmi tatilmiş o an hayır dedi düğün iptal oldu
Tekrar gün alırken öğrenilir ancak, evrak dediğin bir günlük iş.Acil diyorsun da en az 2 gün mecbur bekleyecek.
Hem bunun nesi acil yaa, birine bir şey olmuş gibi.

Çok seviniyorum şöyle şaka olsun diye hayır diyenlerin düştüğü duruma.

Evlilik ciddi bir kurum müessese bunun ciddiyetini lakayit bir tavırla hayır diyerek bozan insanlar hak ediyor. İnşaAllah çok uğraşır da aklı başına gelir.

Nikah anında hayır diyip bunun komik olduğunu sananlar evlenmesin zaten.:KK51:
Ha şaka değilse kararsızlığından hayır dediyse de dönmesin zaten.

Back
X