• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok acil yardımmm !!!

essilaa

Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2013
4
0
6
Konya
şöyle ki, bi birliktelik sonucu bekaretimi kaybedip etmediğimi bile bilmiyorum. kanadı ama cok cok az. bikaç yerde okudum sadece thriş olmustur yırtılmamıstır tarzında söylentiler var. ama o bölgedeki yapının değiştiğini hissedebiliyorum sanki o açıklıgı yada belki psikolojik bilmiyorum.
asıl konu su, normalde 5 haftada bır adet olurdum 5-6 gün falan sürerdi ama agrıdan duramazdım cok sancılarım olurdu
o zamandan beri neredeyse 2 bucuk yada 3 haftada bir adet oldum ve sancısız. birde cok uzun sürüyor 8-9 gün kadar.
zaten anemısı olan bi insanım ve cok kan kaybediyorum göz altlarım cökmüş durumda. sürekli kan ilaçları kullanıyordum su an neredeyse 3 katına cıkarttım. sağlıgımı kötü etkiliyor..
üniversite öğrencisiyim ve su an yaz tatili oldugu için ve evimde oldugumdan doktora da gidemiyorum. çunku ailem yasadıgım birlikteliği bilmiyor. zaten cok pişman oldum ama duygusal konular su an apayrı konular belki onları sonra anlatmak daha doğru.. bu durumu eylül ayına kadar cekmek zorundayım.. ve sağlığım gün geçtikçe daha kötüye gidiyor.. ne yapmalıyım ?

ve bir de, ertesi gün birliktelikten yaklasık 22 saat sonra doğum kontrol hapı kullanmıstım ve bi hafta sonra ilk kanamam olmustu. o zaman da cok korkmustum. sankı bu olaydan berı Allahın bı cezası gıbı sureklı kan kaybı yasıyorum.. her neyse ikinci soru da su, yaklasık 5-6 hafta oldu ve mide bulantılarım var. hamile olamam değil mi ? bu kadar kanamaya ragmen hamile olmam imkansız diye düşünüyorum ama bı ıhtımal de düşünüyor ınsan acaba diye çünkü ilacı hemen içemedim 22 saat sonra içmiş bulundum..

soracak danısacak kımsem de olmadıgından yorumlarınıza ihtiyacım var .. yazarsanız sevinirimm

şöyle ki, bi birliktelik sonucu bekaretimi kaybedip etmediğimi bile bilmiyorum. Kanadı ama cok cok az. Bikaç yerde okudum sadece thriş olmustur yırtılmamıstır tarzında söylentiler var. Ama o bölgedeki yapının değiştiğini hissedebiliyorum sanki o açıklıgı yada belki psikolojik bilmiyorum.
Asıl konu su, normalde 5 haftada bır adet olurdum 5-6 gün falan sürerdi ama agrıdan duramazdım cok sancılarım olurdu
o zamandan beri neredeyse 2 bucuk yada 3 haftada bir adet oldum ve sancısız. Birde cok uzun sürüyor 8-9 gün kadar.
Zaten anemısı olan bi insanım ve cok kan kaybediyorum göz altlarım cökmüş durumda. Sürekli kan ilaçları kullanıyordum su an neredeyse 3 katına cıkarttım. Sağlıgımı kötü etkiliyor..
üniversite öğrencisiyim ve su an yaz tatili oldugu için ve evimde oldugumdan doktora da gidemiyorum. çunku ailem yasadıgım birlikteliği bilmiyor. Zaten cok pişman oldum ama duygusal konular su an apayrı konular belki onları sonra anlatmak daha doğru.. Bu durumu eylül ayına kadar cekmek zorundayım.. Ve sağlığım gün geçtikçe daha kötüye gidiyor.. Ne yapmalıyım ?

Ve bir de, ertesi gün birliktelikten yaklasık 22 saat sonra doğum kontrol hapı kullanmıstım ve bi hafta sonra ilk kanamam olmustu. O zaman da cok korkmustum. Sankı bu olaydan berı allahın bı cezası gıbı sureklı kan kaybı yasıyorum.. Her neyse ikinci soru da su, yaklasık 5-6 hafta oldu ve mide bulantılarım var. Hamile olamam değil mi ? Bu kadar kanamaya ragmen hamile olmam imkansız diye düşünüyorum ama bı ıhtımal de düşünüyor ınsan acaba diye çünkü ilacı hemen içemedim 22 saat sonra içmiş bulundum..

Soracak danısacak kımsem de olmadıgından yorumlarınıza ihtiyacım var .. Yazarsanız sevinirimm
allah yardımcın olsun..... Bu gençlik nereye gidiyor böyle demekten alamıyorum kendimi.kanama ve bebek bir arada olmaz diye biliyorum.hap iş işten geçtikten sonra işe yaramaz.onu önceden içecektin+ilk 1 ay bile hap içsen bile eşin korunacak deniliyor.sen sağlık ocağına git orda kadın doğum bölümündeki hemşirelerle konuş.bol bol dut pekmezi iç sabah aç karna o seni toparlar.

tatlım öncelikle geçmiş olsun.. benim anlayamadığım bekaretini kaybettiğinden bile emin değilken nası hamile olduğunu düşünüyosun? boşalma gerçekleştiyse ilk 72 saat ertesi gün hapı alman gerekiyo eğer herhangi bir doğum kontrol yöntemi kullanmıyosan.. bunun için endişe etmek yerine gidip bi hamilelik testi al ve öğren... bu arada bekaret dediğimiz şey sadece zardan ibaret değil.. kan gelmiş kan gelmemiş!!! erkek arkadaşınla az ya da çok cinsellik yaşamışsın bekaret kalsa ne olur ne değişir ki..bekaret dürüstlükte saklıdır zarda değil.. en azından bence böyle..

herkeste çok kan gelecek diye bişey yok kimisinde çok az hatta hiç gelmeyebilir....benimde çok ama çok az gelmişti.... bi kadın doğum uzmanına görünmeden zarın bozulup bozulmadığını bilemezsin. hamileliğe gelince anlattığın kanamalara göre çok zor... eleştirmek istemiyorum senin hayatın pişman olmuşsun ama malesef iş işten geçmiş..... umarım bi daha pişman olacağın şeyler yaşamazsın:34:

Güzelim bir an önce psikolojini düzelt .Beslenmene dikkat et dut, pekmez kuru incir, yeşil mercimek ye ki kan olsun ! Olan olmuş zaten yapacak bişey yok. Bir an önce kendini topla. Hamile olduğunu sanmıyorum ama kendini çok stres yaptığın için bence sık adet oluyorsun .Bir an önce toparlanmanı tavsiye ederim.

tatlım öncelikle geçmiş olsun.. benim anlayamadığım bekaretini kaybettiğinden bile emin değilken nası hamile olduğunu düşünüyosun? boşalma gerçekleştiyse ilk 72 saat ertesi gün hapı alman gerekiyo eğer herhangi bir doğum kontrol yöntemi kullanmıyosan.. bunun için endişe etmek yerine gidip bi hamilelik testi al ve öğren... bu arada bekaret dediğimiz şey sadece zardan ibaret değil.. kan gelmiş kan gelmemiş!!! erkek arkadaşınla az ya da çok cinsellik yaşamışsın bekaret kalsa ne olur ne değişir ki..bekaret dürüstlükte saklıdır zarda değil.. en azından bence böyle..

sadece aşırı mıde bulantılarımdan dolayı korktugumdan hamılelık aklıma gelıyordu yoksa bır sey bıldıgım yok.
ve, insanların neler yasadıgını bilemeyiz. belki anlayamazsınız da. dürüstlük konusunda haklısınız tabi..

Güzelim bir an önce psikolojini düzelt .Beslenmene dikkat et dut, pekmez kuru incir, yeşil mercimek ye ki kan olsun ! Olan olmuş zaten yapacak bişey yok. Bir an önce kendini topla. Hamile olduğunu sanmıyorum ama kendini çok stres yaptığın için bence sık adet oluyorsun .Bir an önce toparlanmanı tavsiye ederim.

teşekkür ederim.. iyi biri olduğunuz belli :) eleştirmeyip yardımcı olmaya calıştıgınız için sağolun

Back