Evet kızlar kimyasalmış adetle atıyormuşum maalesef çok üzgünüm5 haftaya göre betan düşük değil mi doktora güvenemediysen başka bi yere git istersen
Evet kızlar kimyasalmış adetle atıyormuşum maalesef çok üzgünümBir önceki beta değerin kaçtı
Evet kızlar kimyasalmış adetle atıyormuşum maalesef çok üzgünümönceki değeriniz kaçtı? 5 haftaya göre değeriniz düsük biraz.
Geçmiş olsunEvet kızlar kimyasalmış adetle atıyormuşum maalesef çok üzgünüm
Teşekkür ederimGeçmiş olsun
Çok geçmiş olsun nasıl anladınız yani değer mi düştü ne oldu. Bende dün 78.4le hamile olduğumu öğrendim ama idrarda çıkmıyor doktor hiçbir şey söylemedi sadece tahlil ver dedi dün gecede ilişkşye girdik baya kan geldi ama tahmini 4 haftalık çünkü 21 ağustosta oldum reglEvet kızlar kimyasalmış adetle atıyormuşum maalesef çok üzgünüm
Değerim 499 şu çok adet kanaması gibi kanamam oldu 50 ye düşmüştü devletteki doktorlar hiçbirşey söylemediği için özele gittim ve kimyasal olduğunu söyledi ama çok kanamam oldu adet görüyorum şuan daÇok geçmiş olsun nasıl anladınız yani değer mi düştü ne oldu. Bende dün 78.4le hamile olduğumu öğrendim ama idrarda çıkmıyor doktor hiçbir şey söylemedi sadece tahlil ver dedi dün gecede ilişkşye girdik baya kan geldi ama tahmini 4 haftalık çünkü 21 ağustosta oldum regl
Ortalama 2-3 haftalıkken sizin değerler görülüyo. 2 günde bir düzenli artıyosa sıkıntı olmaz. 4 haftalık gebelikte ortalama 2binin üstüne çıkıyo beta. Adetine uyumlu olmayabilir haftan. Kanını takip et benceÇok geçmiş olsun nasıl anladınız yani değer mi düştü ne oldu. Bende dün 78.4le hamile olduğumu öğrendim ama idrarda çıkmıyor doktor hiçbir şey söylemedi sadece tahlil ver dedi dün gecede ilişkşye girdik baya kan geldi ama tahmini 4 haftalık çünkü 21 ağustosta oldum regl
Çok geçmiş olsun canım inşallah bi an önce toparlanırsın bende mayıs ayında düşük yaptın sağlıksızdı. Hala unutamadım çok zor. Allah sabır versin. Adetinin geçmesi üzerine mü öğrenmiştin gebeliğiKızlar 5 haftalık hamileyim adet kanaması gibi kanamam oldu acile gittik doktor önce düşük olabilir dedi kan testi istedi kan testi aşağıya bıraktım sonra teste baktı çok küçük dedi kanamayla ilgili birşey söylemedi sonra 2 gün sonra tekrar test yaptır dedi anlamadım
Çok teşekkür ederim evet adetimin geçmesi üzerine öğrenmiştim ama ümidimi kesmiyorum çok şükür verende Allah Alanda AllahÇok geçmiş olsun canım inşallah bi an önce toparlanırsın bende mayıs ayında düşük yaptın sağlıksızdı. Hala unutamadım çok zor. Allah sabır versin. Adetinin geçmesi üzerine mü öğrenmiştin gebeliği
Adetime göreyse 4 haftalık ve 78 çok az bakalım hayırlısı veya iyisi olsun yapılacak tek şey sabırla beklemekOrtalama 2-3 haftalıkken sizin değerler görülüyo. 2 günde bir düzenli artıyosa sıkıntı olmaz. 4 haftalık gebelikte ortalama 2binin üstüne çıkıyo beta. Adetine uyumlu olmayabilir haftan. Kanını takip et bence
Dediğim gibi 2 günde 1 aynı saatlerde kan var sağlıklı bi artış varsa ortalama 2.5 haftalık felandırAdetime göreyse 4 haftalık ve 78 çok az bakalım hayırlısı veya iyisi olsun yapılacak tek şey sabırla beklemek
Tamam teşekkür ederim perşembe 11 de vermiştim yarın 11 de gidicemDediğim gibi 2 günde 1 aynı saatlerde kan var sağlıklı bi artış varsa ortalama 2.5 haftalık felandır
Çok teşekkür ederim inan ki bu mesaj bana umut oldu dün çok canım yanmıştı devlet hastanesine gittiğimde düşük falan dediler piskolojim çok bozuldu özelde daha iyi açıklama yaptılar ama yeniden çok teşekkür ederim umut olduğun içinMerhaba sizi çok iyi anlıyorum, acınızı yürekten paylaşıyorum. Ben de ilk gebeliğimde haziran ayında kimyasal gebelik geçirdim. Sonrasında hic regli olmadan temmuz ayında tekrar hamile kaldım. Şuan 11+2 günlük hamileyim. Burda da çok fazla aynı yorumu okumustum. Kimyasaldan sonra rahim temizlendigi icin daha kolay gebe kaliniyormus.
Birde iyi yanindan bakin Allah korusun dis gebelik vs.de olabilirdi. Sagliksiz oldugu icin vucut kabul etmiyor ve atiyor zaten. Siz umudunuzu hic yitirmeyin ve denemeye devam edin insallah saglikli bir gebeliginiz olur