- Konu Sahibi lladyybugg
-
Kızlar saçımı ack kullu kumral yapmak ıstedım. bunun ıcın once sacıma renk acıcı surdum sarı-turuncu arası bısey oldu ama o an hıc dert etmedım boyadan sonra gecer dedım. Yıkadım ıyıce kuruladım sonra nevacolar 8.1 küllü açık kumralla voila fındık kabugu rengını (daha once kullanmıstım hosuma gıtmıstı baya sarımsı duruyor. ) karıstırıp sacıma uyguladım yıkadım pakladım ve suan saclarım tupturuncu. O kadar ğişmanım ki çok sinirlerim bozuldu gülsemmi aglasammı bılemedım. Lütfen bana yardım edin istedigim renkler dogal sarılar küllü açık kumrallar falan bu turuncudan acilen kurtulup nasıl o renge donucem. Yanması falan umurumda degıl bı sekılde bakımla canlandırırım ayda bırde uclarından kestıre kestıre duzelır heralde. Ama yeterkı boyle kalmasın. lutfen yardım edın lutfeeennn.
o zaman kendin boyama bence. bir kuaföre boyat.ama en azından dört beş gün geçsin. o kadar mı kötü?Cok kotu ben bu turunculukla mumkun degil duramam o kadar zaman
o zaman kendin boyama bence. bir kuaföre boyat.ama en azından dört beş gün geçsin. o kadar mı kötü?
canım ne yaptın saçını? boyadın mı? merak ettim.
Sorma mahvettim bende.. topic actim orda sac rengimi ekledim turuncu dore olan rengi
Sabaha kadar bu site diger siteler okumadigim konu kalmadi ama insan ferahlamiyo iste
Bugun arkadas kuafore gide ce kti baya unlu bulundugum sehirdd bende sacimi topladim ciktim
Arkadasim abartili vise yok dese de kuaforde baya sordum 40lik oksidan bu hale getirkis sacinu dedi
Ben hemen boyatmak.istesemde bekle bakim yap sacina dinlesin 1hafta yumurta bilr sur alsin proteini dedi orda kalkip urun satmafi yani
hatta sarimsak sur diplere dedi neyse
Boyama konusunu sorunca ya 6tonlarinda kullu boyatcan koyulascak dedi yok 8.1 tonlarinda da istiyosan
acma boyama olmazsa dedigin olmsz dedi.
Bende boya kustrucuyu sordum o daha az yipratir oryale gore sen nasil istersen dedi.
Ama oryalde yakmss sadece yipranir dedi.
Okula nasil gitcem bilmiyorum ama dayancam napayim topar giderim artik
Cok kotu ben bu turunculukla mumkun degil duramam o kadar zaman
canım ne yaptın.boyadın mı.merak ettim.
Evet boyadim. Bi arkadasimin annesi kuafor onun tavsiyesi kullu platin oldu o alir turunculugu dedi ama kullu platin bulamadim. Bu sitede biriside koleston 11/1 le turuncudan kurtulmus ona boyadim azicik aldi turunculugunu ama tam gitmedi yani. Ve çok alakasiz bi renk oldu yani. Benim istedigim cok dogal bi renkti. Normal kullu bi kumral istiyodum suan bal kopugu bakir karisimi gibi tuaf bi renk aldi ne desem bilemedim.
Teşekkür ederimmmm :))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?