• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Çok acil yardımınıza ihtiyacım var :(((( Saçım turuncu oldu

lladyybugg

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2014
337
25
38
34
İstanbul
Kızlar saçımı ack kullu kumral yapmak ıstedım. bunun ıcın once sacıma renk acıcı surdum sarı-turuncu arası bısey oldu ama o an hıc dert etmedım boyadan sonra gecer dedım. Yıkadım ıyıce kuruladım sonra nevacolar 8.1 küllü açık kumralla voila fındık kabugu rengını (daha once kullanmıstım hosuma gıtmıstı baya sarımsı duruyor. ) karıstırıp sacıma uyguladım yıkadım pakladım ve suan saclarım tupturuncu. O kadar ğişmanım ki çok sinirlerim bozuldu gülsemmi aglasammı bılemedım. Lütfen bana yardım edin istedigim renkler dogal sarılar küllü açık kumrallar falan bu turuncudan acilen kurtulup nasıl o renge donucem. Yanması falan umurumda degıl bı sekılde bakımla canlandırırım ayda bırde uclarından kestıre kestıre duzelır heralde. Ama yeterkı boyle kalmasın. lutfen yardım edın lutfeeennn.

Kızlar saçımı ack kullu kumral yapmak ıstedım. bunun ıcın once sacıma renk acıcı surdum sarı-turuncu arası bısey oldu ama o an hıc dert etmedım boyadan sonra gecer dedım. Yıkadım ıyıce kuruladım sonra nevacolar 8.1 küllü açık kumralla voila fındık kabugu rengını (daha once kullanmıstım hosuma gıtmıstı baya sarımsı duruyor. ) karıstırıp sacıma uyguladım yıkadım pakladım ve suan saclarım tupturuncu. O kadar ğişmanım ki çok sinirlerim bozuldu gülsemmi aglasammı bılemedım. Lütfen bana yardım edin istedigim renkler dogal sarılar küllü açık kumrallar falan bu turuncudan acilen kurtulup nasıl o renge donucem. Yanması falan umurumda degıl bı sekılde bakımla canlandırırım ayda bırde uclarından kestıre kestıre duzelır heralde. Ama yeterkı boyle kalmasın. lutfen yardım edın lutfeeennn.

canım,keşke renk açıcı sürmeseydin.söylediğin tonları elde etmek için 8.1 le 10.0 ı karıştırsan aşağı yukarı istediğin gibi olurdu.ama tabi zemin rengi önemli.birde boyanın markası. şu an bence hemen boyama, 2 hafta kadar bekle. ama açık renklere boyamaya çalışırsan yine turunculuk olur galiba. en iyisi bir kuaföre git ve kumral tonlarına boyat derim.kuaförün fikirlerini de alırsın.

bilemiyorum ki.turuncunun üzerine.bence açık tonlar o turunculuğa çok etki etmez gibi geliyor.daha kötü olmasın.üst üste takrar boyamak zorunda kalırsan daha kötü yıpranır saçların.kestirmek zorunda kalabilirsin.daha öncede dediğim gibi bir kuaföre rengi danış ve boyat.ama illa evde kendim boyayayım diyorsan loraelle boya ve dogal kumral tonlarına.7.1 ve 8.1 karıştırabilirsin.bu boyamalardan sonrada saçın yıpranmasın diye bitkisel yağlarla bakım yap. kendi istediğin renk tonlarınıda zamanla elde edersin.ilk önce saçının turunculuğunu hallet derim.

canım ne yaptın saçını? boyadın mı? merak ettim.

Sorma mahvettim bende.. topic actim orda sac rengimi ekledim turuncu dore olan rengi
Sabaha kadar bu site diger siteler okumadigim konu kalmadi ama insan ferahlamiyo iste
Bugun arkadas kuafore gide ce kti baya unlu bulundugum sehirdd bende sacimi topladim ciktim
Arkadasim abartili vise yok dese de kuaforde baya sordum 40lik oksidan bu hale getirkis sacinu dedi
Ben hemen boyatmak.istesemde bekle bakim yap sacina dinlesin 1hafta yumurta bilr sur alsin proteini dedi orda kalkip urun satmafi yani
hatta sarimsak sur diplere dedi neyse
Boyama konusunu sorunca ya 6tonlarinda kullu boyatcan koyulascak dedi yok 8.1 tonlarinda da istiyosan
acma boyama olmazsa dedigin olmsz dedi.
Bende boya kustrucuyu sordum o daha az yipratir oryale gore sen nasil istersen dedi.
Ama oryalde yakmss sadece yipranir dedi.
Okula nasil gitcem bilmiyorum ama dayancam napayim topar giderim artik

Sorma mahvettim bende.. topic actim orda sac rengimi ekledim turuncu dore olan rengi
Sabaha kadar bu site diger siteler okumadigim konu kalmadi ama insan ferahlamiyo iste
Bugun arkadas kuafore gide ce kti baya unlu bulundugum sehirdd bende sacimi topladim ciktim
Arkadasim abartili vise yok dese de kuaforde baya sordum 40lik oksidan bu hale getirkis sacinu dedi
Ben hemen boyatmak.istesemde bekle bakim yap sacina dinlesin 1hafta yumurta bilr sur alsin proteini dedi orda kalkip urun satmafi yani
hatta sarimsak sur diplere dedi neyse
Boyama konusunu sorunca ya 6tonlarinda kullu boyatcan koyulascak dedi yok 8.1 tonlarinda da istiyosan
acma boyama olmazsa dedigin olmsz dedi.
Bende boya kustrucuyu sordum o daha az yipratir oryale gore sen nasil istersen dedi.
Ama oryalde yakmss sadece yipranir dedi.
Okula nasil gitcem bilmiyorum ama dayancam napayim topar giderim artik

bencede hemen boyatma biraz zaman geçsin. daha çok yıpranır saçın. şimdiden saçlarına bakım yap.maske falan.

canım ne yaptın.boyadın mı.merak ettim.

Evet boyadim. Bi arkadasimin annesi kuafor onun tavsiyesi kullu platin oldu o alir turunculugu dedi ama kullu platin bulamadim. Bu sitede biriside koleston 11/1 le turuncudan kurtulmus ona boyadim azicik aldi turunculugunu ama tam gitmedi yani. Ve çok alakasiz bi renk oldu yani. Benim istedigim cok dogal bi renkti. Normal kullu bi kumral istiyodum suan bal kopugu bakir karisimi gibi tuaf bi renk aldi ne desem bilemedim.

Evet boyadim. Bi arkadasimin annesi kuafor onun tavsiyesi kullu platin oldu o alir turunculugu dedi ama kullu platin bulamadim. Bu sitede biriside koleston 11/1 le turuncudan kurtulmus ona boyadim azicik aldi turunculugunu ama tam gitmedi yani. Ve çok alakasiz bi renk oldu yani. Benim istedigim cok dogal bi renkti. Normal kullu bi kumral istiyodum suan bal kopugu bakir karisimi gibi tuaf bi renk aldi ne desem bilemedim.

bence artık bir müddet bu rengi kullan.tekrar boyama yıpranmasın. zaten istenilen renge hemen ulaşılması zor.saç boyasının üzerindeki aynen tutmayabiliyor.bunun için zemin,saçın yapısı önemli.marka önemli. istediğin renge ulaşırsın umarım.ama bence daha sonra boyarken 8.1 olabilir.veya daha açık tonlarla karıştırabilirsin.

Kizlarrr saclarimi açıp turuncu yapmistim biliyorsunuz daha sonrada koleston 11.1 e boyadim hic hosuma gitmedi sonra nevacolor acik kullu kumrala boyadim baktim iki gunde akiyor nevacolor kullu kumrala boyadim baktim yine olmuyor akiyor boya nevacolor koyu küllü kumral yaptim yine akti ve hic bi zaman turunculugu tam anlamiyla kapatmadi savlarimda hep yillarca bakir kullanmisim gibi yansimalar kaldı en son renk arastirirken bioblas sahra kumrali bi anda cok begendim ve arastirip bulup satin aldim savlarimi boyadiimmm ve sadece bekledigimden birazcik koyu oldu ama sacimda bi gram turunculuk yoktu sadece biraz koyu olmustu ama oda bana gore herkes birebir kutudakinin aynısı olmus dedi. Zaten sacimda acici oldugu icin yikadikca rengi acildi ama turuncu yansima yok cok acik bir kahve tonu oldu kullulugu azaldi sadece. Ve kutunun icindeki bakim yaglarinida boyamin icine ekleyerek saclarimi birazcik olsun yumusattim malum acicidan yanmisti bakimdi falan derken saclarim kendine geldi ve gayet memnunum suanda.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gulegule kullan cnm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Back