ÇOK ACİL YARDIM :(

fbigen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2011
72
19
36 haftalık doğum yaptım 14 şubatta oğlum şimdi 14 günlük ve iki gündür içimi acıtan sancılarını yaşıyoruz. Emerken sancıya başlıyo gazı çıkarana kadar devam ediyor çıkarınca hala devam ediyor buna benzer seyler yasayanlar acil yardım tahminim kakasını yapamıyor cunku zar zor agızdan gazımızı cıkarıyoruz ama ınanılmaz sancılar cekıyoruz kafayı kasmalar geri çekmeler ınleyerek aglamalar... sarılığımız vardı 16.9 ertesi gun 15.4 e dustu onla ılgısı olurmu onuda bilmiyorum acil yardım lütfen

sadece emziriyor musun mamada veriyor musun

Gaz sancısı için damla kullanıyor musunuz. Biz üç farklı damla denedik zinco yu tavsiye ederim çok iyi geldi

Günde bir kez mama veriyorum similac mama dr browns biberonunda, gaz sancısı mıdır?

bizim gaz sancılarımız tam iki haftalıkken başladı ve çok ağlıyordu ayaklarını çeke çeke. Bazen spor yaptırırken üst üste 4-5 kez gaz çıkarıyordu yani bi kere çıkarması yetmeyebilir. Bence gaz ama bilemiyorum tabi. Doktorumuz bize metsil diye bir damla var onu önerdi ama o bizde işe yaramadı. Zinco yu bi verdik rahatladı baya bi bebeğim. 2aylık olmadan sancılar bitti kestik damlayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…