arkadaşlar 3 yaşındaki oğlumun idrarından çok küçük siyah kurtçuk geldi. ilk olduğunda kan pıhtısı sandım önemseyip incelemedim bu sefer dikkatli baktım lazımlığına hareket eden siyah bişey 2 tane de uzun ince anteni var aama çok küçük. ilk defa böyle bişey görüyorum internetten araştırdım bi sürü insanın basına gelmiş yarın doktora götürücem. önerisi yada tedaavi bilgisi olan varmı lütfen yardım edin
canım muhtemelen parazit oluşmuş.bildiğim kadarıyla ilaç tedavisi yapılıyor.yani doktora gitmeden burda çözüm bulamayabilirsin.parazit konusunda hijyen çok önemliymiş özellikle iç çamaşırlarını kaynar suda yıkanıp ütülenmesi gerekiyormuş.annem hemşire onun anlattıklarını iletiyorum sana.en kısa zamanda doktora git.geçmiş olsun
çok geçmiş olsun idrardan çıkan kurtçuk hiç duymamıştım yani genelde bağırsakta olur parazit idrar yolunu hiç duymadım bence yarını beklemeyin hemen götürün...
doktoruna gittik adamcağız 25 yıllık doktorum ilk defa böyle birşey duyuyorum dedi. takip et bidaha çıkarsaa al göreyım dedi. idrar tahlili temiz çıktı ama takip eeddıyorum.dezenfekte edici bi şurup verdi. innş öyle birşey yoktur çok üzüldüm ya, evlatlarımmıza ve bize sağlık veersin ALLAHım dermansız dert vermesin hiçkimseye.