korkutmak gibi olmasında banada biraz küçük dedi doktor ve dört düşük yaptım şimdi sen deyince aklıma geldi ama bende kan pıhtılaşması fln da var durum benm karışık ama histereskopiden sonra net belli olur allah yardımcın olsun ama kaderde anne olmak varsa ne olursa olsun cocuğun olur
Eski vajinismuslu olduğum için histeroskopi çok ürkütücü geldi
Öncelikle geçmiş olsun canım, çocuk mu düşünüyorsun ki?
Bence doğum kontrol hapı ile adetlerin düzene sokulabilir...
Neler söyleniyor ama yine de çocukları olabiliyor insanların bence hemen umutsuzluğa kapılma...
sanada çok geçmiş olsun arkadaşım..peki tedavi olarak ne uyguladı sana dr. dört düşükten sonra peki şimdi bebeğin varmı?? aklımı kaybedicek gibiyim yaa
çok tşk ederim arkadaşım sanada çok geçmil olsun..çocuk düşünüyorum yani düşünüyodum ewet.ama dr.a gittikten sonra bütün hayallerim suya düştü diyebilirim.ilaç tedavisi falan hiçbişey vermedi.aslında buda benim biraz canımı sıktı.gittiğim hastane araştırmaydı ondanmı acaba diye düşünüyorum.yumurtalıklarım normal,hormanal bişeyde yok sadece rahim küçük.bi bebeğim olması için dünyaları verirdim heralde.ilk duyduğumda Allahım neden ben diyebildim sadece.günlerce gecelerce ağladığımı biliyorum.napıcam bilmiyorum başka bi dr.a gitmektende çok korkar oldum.öylece kaldım((
ben bir yıllık ewliyim.adet düzensizliği için dr.a gittim.rahmimin küçük olduğunu ve bu yüzden adet düzensizliğimin olduğunu söylediler.tabii buarada gebeliğin zor olacağını hatta bu rahimle senin çocuğun olmaz bile dendi..o günden beri hayatım kabusa döndü.rahmi küçük olan ve bu süreçlerden geçenler varmı neler yaptınız nolur yardım edin..benden en son histeroskopi istediler çok korkuyorum.Allah isteyen herkese bir an önce nasip etsin inşallah.çok zor çok kötü bi durum(((
canım öncelikle hemen telaş yapma...hangi doktora gittin bilmiyorum da öylede denirmi çok kızdım.çocugun olmaz ne demek Allah korusun...seninki de rahim anomalilerinden biri canım...bak bende de rahim anomalisi var.rahim duvarı çökük ve bebegin gelişecegi alan da küçük yani rahmi küçülten bi etken malesef...bu çocuk olmasına engel olan bir durum degil ama oldugunda çok dikkatli olmak gerekirse sürekli yatmak gerekecek olay bu yani..bi yandan da histereskopi istemesi çok iyi olmuş ben hala histereskopi olmadım...eşim askerde oldugu için üstüne düşmedim.ama geldiginde bu konuda ilk işim histereoskopi olacak inş..ondada korkulacak birşey yok cnm.kamerayla bakılıyor içeride durumlar nasıl diyehiç sıkıntı yapma bence.bi bakılsın bakalım inş bi problem çıkmaz ki çıksa bile bi çaresine bakılır.
gittiğim hastane bir araştırma hastanesiydi.muayeneydi,mr dı,kan testleriydi günlerce uğraştım.dolayısıyla psikolojim bozuldu.çok ta telaş yaptım ister istemez.çıkan sonuç sadece rahmin küçük olması.sonrasıda dr. beni başka bir dr.un yanına çıkardı.sonrasında anestezi altında histeroskopi yapalım dedi ve ayrıca karnından üç delik açıp yumurtalıklarada bakıcaz dedi.duyunca çok korktum tabii.bide dr. nebiliyim rahatlatıcı güzel şeyler söylemedi hatta konuşmadı bile.sadece korkulacak bişey yok duymucaksın dedi okadar.biliyorum sonuçta güzel şeyler duymam zor ama psikolojik olarak insanın rahatlaması çok önemli bence.valla cnm bilmiyorum.ilk defa insanın başına böyle bişey gelince bi kötü oldum ama burda yalnız olmadığımı anladım.Allah hepimize şifa versin.senin eşin nezaman geliyo askerden?yaptırırsan eğer paylaşırsın.sevgiyle kal...
canım,aslına bakarsan doktorunun öyle demesine kızmakla birlikte tam aksi olarak çok tahlil ve histereskopi vs istemesine sevindim acıkcası..herkes o kadar ilgilenmiyor..ama iişte bazı doktorlar işin en kötüsünü bile söylüyorlar belki de elimizi çabuk tutalım diye..bilemiyorum...bak ben 7 yıllık evliyim..2005 de evlendim..2009 da anca rahim filmi istediler..halbuki 1 yıldan sonra eger ebebk olmadıysa hemen çekinilmesi gerekiyor...hemde özellere gittim hep...rahim filminde anlaşıldı rahimde şekil bozuklugu oldugu..ama benim asıl sorunum polikistikover..yani rahmimle ilgisi yokmuş gebe kalamamamın o yüzden sen korkma yani ben kdr beklemezsin Allahın izniyle...bu pko mahvetti asıl..1 kere oldu bebiş evliligimin 2.yılında.1.5 yıllık evliydim.ama düşük oldu...geçen yıl histereskopiyi istedim ama hemen şart dgl dedi doktorum.bikaç düşük olmadan gerek duyulmuyormuş ama bana çok sacma geldi.ne yani bikaç düşük olmasını mı beklicez diiimi ama...Allah korusun...eşim 2013 mayısta bitiriyor kısmetse canım..o geldikten sonra inş tam detaylı bakıcaz herşeye...şimdiye kdr tüm hormon tahlileri yapıldı bi sorun yok.eşimde de yok.bi tek pko var yumurtlayamıyorum dogru düzgün.1 kere aşılamada oldum bu arada geçen yıl..tutar gibi oldu ama tutmadıkısmetse eşim döndügünde tüpe kadar gidicez artık napalım.hayırlısı inş..
Çok teşekkür ederim...
Canım araştırma hastanelerine ben güvenemiyorum nedense
Bana sorarsan umutsuzluğa kapılmadan önce başka bir dr'a daha git...
Adet düznsizliği için ilaç tedavisine başlanmaması çok garip geldi bana, kendiliğinden düzelmez ki...
ayy yavrum ya kıyamam..şimdi sen böyle anlatınca sewinsemmi üzülsemmi bilemedim..senin ultrasonda falan anlaşılmadımı..alla alla çok şaşırdım.peki adetin düzenlimi?benim düzensiz mesela.uzun zamandır olamıyorum.bide ultrasonda rahim anlaşılıyo yada mr dada öyle..senin anlattıklarına vallahi şaşırdım cnm ya..iyi bir dr.amı denk gelmemiz lazım anlamadım ki ben şimdi..eşinin askerliğine az kalmış neyse..inşallah biran önce gelirde tedaviye başlarsın veeeeeee bebişte olur inşallah canım..bol bol dua edelim...Allah büyük..o ol derse neler olmazki...öyle değilmi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?