canım,aslına bakarsan doktorunun öyle demesine kızmakla birlikte tam aksi olarak çok tahlil ve histereskopi vs istemesine sevindim acıkcası..herkes o kadar ilgilenmiyor..ama iişte bazı doktorlar işin en kötüsünü bile söylüyorlar belki de elimizi çabuk tutalım diye..bilemiyorum...bak ben 7 yıllık evliyim..2005 de evlendim..2009 da anca rahim filmi istediler..halbuki 1 yıldan sonra eger ebebk olmadıysa hemen çekinilmesi gerekiyor...hemde özellere gittim hep...rahim filminde anlaşıldı rahimde şekil bozuklugu oldugu..ama benim asıl sorunum polikistikover..yani rahmimle ilgisi yokmuş gebe kalamamamın o yüzden sen korkma yani ben kdr beklemezsin Allahın izniyle...bu pko mahvetti asıl..1 kere oldu bebiş evliligimin 2.yılında.1.5 yıllık evliydim.ama düşük oldu...geçen yıl histereskopiyi istedim ama hemen şart dgl dedi doktorum.bikaç düşük olmadan gerek duyulmuyormuş ama bana çok sacma geldi.ne yani bikaç düşük olmasını mı beklicez diiimi ama...Allah korusun...eşim 2013 mayısta bitiriyor kısmetse canım..o geldikten sonra inş tam detaylı bakıcaz herşeye...şimdiye kdr tüm hormon tahlileri yapıldı bi sorun yok.eşimde de yok.bi tek pko var yumurtlayamıyorum dogru düzgün.1 kere aşılamada oldum bu arada geçen yıl..tutar gibi oldu ama tutmadı
kısmetse eşim döndügünde tüpe kadar gidicez artık napalım.hayırlısı inş..