• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama çok acil yardım!!

umerve

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2010
11
0
36
Ankara
bugün yada yarın saçımı boyatcam renge hala karar veremedim kuaför palettenin bronz kahvesiyle karameli karıştırıp boyayalım dedi ama koyu olur die korkuyorum. bengünün iki melek albümndeki saç rengini çok beğendim onumu yaptırsamki nasıl hangi renk olduğunu bilen varmı ya da başka önerisi olan ?

Son düzenleme:
kızlar saçlarımı boyatmak istiyorum ama renge karar veremiyorum bi türlü kuaför palettenin bronz kahvesiyle karameli karıştırıp boyayalım dedi ama yakışırmı bilmiyorum kumral tenli ela gözlüyüm saçımda kestane renginde ama gölge var ne yapayım sizce o renkleri kullanan yada başka önerisi olan varmı?

merhaba.koforün deneyimliyse ona güven derim.koyu bir renk yaptırma.benim saçımda o renk tonlarındaydı, beyaz tenli olduğum için yakıştı.sen bir ton daha açığını boyat bence.ben koforüme bırakıyorum şeçimimi herzaman.kendine iyi bak:3:

teşekkür ederim bnde açık renk düşünüyorum en yakın zamanda boyatcam inşllah güzel bişey olur :58:

canm kuaförunun önerısını begendm yakısr ela göze ama cok koyu boyatmakı pışman olursan gerı dönusn olsun

bence de koyu boyama canım,açık renk yaptı diye pişman olanını pek duymadım ama koyu olduğu için kafasını duvarlara vuran çok :9:

heheheh :1: koyumu olur diyosunuz yani bronz kahve korkutuyo benide altın parıltılı toffee ile altın karameli alıpmı boyatsam acaba nasıl olurki bu seferde çok açık olmasın :1:

Back