başlığa bayıldımmsarışın alarmııı bence boyama daha fazla anladığım kadarıyla evde kendin bişiler yapmaya çlşıosunn asla devam etme derim yoksa o güzelim saçları kaybediceksiinn... hemen güzel bi kuaföre git, ve de kiii bne bu bu bu haltları yedim saçlarımı bu hale getirdim, düzeltin lütfen ben öyle yapmıştım.. sonra yakşalık 9-10 ay her dip boyamda kuaföre gittim ne kendim elledim ne de başkasına ellettimm.. saç çünkü ne kadar güçlü amaaann bişi olmaz desek de, bi kötü oldu mu kestirmekten başka bi çaresi yok... bilmiorum hangi şehirdesin ama, sor soruştur sarışın hatunlara sor saçlarınızı nerde yaptırıosunuz die, ve bi git knş fiyat al.. 200 mü 300 mü 500 mü her neyse, 1 ay bekkle 2 ay bekle ama sakın kendin boyamaya kalkma... eski sarışın olarak benden sana bi önerii
Bende öyle düşündüm ama kararsız kaldım organik açıcı almıştım olmazsa diye onunla yapıcaktım tekrardan biraz turunculuklar var aralarda o yüzden kararsız kaldım tutarmı tutmazmı VİRÜSdiye emin olamadım :/ teşekkür ederim canım
ellerine sağlık açma işlemini çok güzel yapmıssın
ben kuaföre açtırdım hatta resimli konu bile açmıstım
belki görmüşsündür mahvetti saçımı kuaför
organik açıcının markası nedir bende alıp evde kendim açıcak sanırım saçlarımı çünkü kuaför artık benim için korkulu rüya c vitaminiyle açmaya çalışcam olmadı organik bi açıcıc alıp kendim evde yapıcam marka verebilirmsiniz burdan bilmiyorum ama organik bi açıcıc markası lazım
bence 10.3 yerine 11.10 ile boyamalısın. ben öyle yapıyorum
ben kolestonun yoğun renk açıcısıyla açıyorum süper oluyo
bugün saçımı syoss 9.5 küllü sarısıyla boyadım saçlarım sarı tonlarındaydı zaten ama içinden %12lik peroksit çıktığı için daha çok açtı saçımı ve platin oldu tabi dipler daha koyu bi küllü sarı ama altlar platin bu boyayı deneyebilirsin gerçekten güzel açıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?