Saç Rengi ve Saç Boyama Çok acil yardım platin sarısı istiyorum :(

güzel bişey çkarsa zaten konu açıcaktm cnm :) ama burdanda söylym bn açık altın sarısıyla extra açık platini karıştrp boyıcm bu arada ilk defa neva color kullanıcam inş güzel sonuç alırım :)

bende dün açtım saçımı koleston yoğun renk açıcıyla sarı yapmaya çalışıyorum 1 kutu aldı yetmedi 2 kutu daha aldım üstüne açık küllü sarı boyicam bakalım nasıl olucak resim koyda bakalım canım bende merak ettim :)

benim saçımda siyah hint kınası vardı bir sene boyunca kestire kestire kendim boyaya boyaya açtım ve ne turunculuk var ne bişi saçlarım şu an sarı kuaföre gitseydim kesin yakarlardı çünkü hepsi olmaz diyodu

başlığa bayıldımm sarışın alarmııı bence boyama daha fazla anladığım kadarıyla evde kendin bişiler yapmaya çlşıosunn asla devam etme derim yoksa o güzelim saçları kaybediceksiinn... hemen güzel bi kuaföre git, ve de kiii bne bu bu bu haltları yedim saçlarımı bu hale getirdim, düzeltin lütfen ben öyle yapmıştım.. sonra yakşalık 9-10 ay her dip boyamda kuaföre gittim ne kendim elledim ne de başkasına ellettimm.. saç çünkü ne kadar güçlü amaaann bişi olmaz desek de, bi kötü oldu mu kestirmekten başka bi çaresi yok... bilmiorum hangi şehirdesin ama, sor soruştur sarışın hatunlara sor saçlarınızı nerde yaptırıosunuz die, ve bi git knş fiyat al.. 200 mü 300 mü 500 mü her neyse, 1 ay bekkle 2 ay bekle ama sakın kendin boyamaya kalkma... eski sarışın olarak benden sana bi önerii

valla becerisi varsa kendisi yapsın Eki Görüntüle 384497 Eki Görüntüle 384498
bak kuaför harıkası saçlarım konuda açmıstım kulüpte
saolsun arkadaşlar yardımcı oldu da az biraz düzelttirebildim :)

organik açıcının markası nedir bende alıp evde kendim açıcak sanırım saçlarımı çünkü kuaför artık benim için korkulu rüya c vitaminiyle açmaya çalışcam olmadı organik bi açıcıc alıp kendim evde yapıcam marka verebilirmsiniz burdan bilmiyorum ama organik bi açıcıc markası lazım

HAngi marka organik açıcı kullandın bence renk çok güzel eskiden ben de böyle aradakalan sarı saçımı beyaz yapmak için hala var mı bilmiyorum belissima mı ne emin değilim gümüş rengine boyamıştım tutmuştu çok yıpratma derim ben

Bende az önce Natural Colors ORGANİK 10N PLATİN rengi boyası ile boyadım. Yarın resimlerimi paylaşacağım. Şimdiye kadar kimyasal boyalar bile kendi saçımı bu şekilde açmamıştı. Zaten hayvan deneyleri vs sebeplerle kimyasal boya kullanmıyorum artık. Boyam da şu:

Son düzenleme:
bugün saçımı syoss 9.5 küllü sarısıyla boyadım saçlarım sarı tonlarındaydı zaten ama içinden %12lik peroksit çıktığı için daha çok açtı saçımı ve platin oldu tabi dipler daha koyu bi küllü sarı ama altlar platin bu boyayı deneyebilirsin gerçekten güzel açıyor

ellerine sağlık açma işlemini çok güzel yapmıssın
ben kuaföre açtırdım hatta resimli konu bile açmıstım
belki görmüşsündür mahvetti saçımı kuaför

haytım boyunca kuaförleri bi türlü sevemedim ne itediysem hep tam tersini yaptılar bu yüzden kuaförlere yaklaşmamaya çalışıyorum diyebilirim bi mecbur saçımı kestirirken onuda eskiden ben yapardım ama şimdi düzenli bi görüntü olsun diye kesmiyorum

organil açıcıyı bakırköyden erkul diye bir yerden aldım goldlight diye bir marka ama internete baktım göremedim canım

canım renginin fotosunu koyabilirmisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…