• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Çok acil yardım platin sarısı istiyorum :(

Lynasng

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2012
29
0
36
İstanbul
Merhaba kızlar saçımı açıcıyla açtım rengi bu renk oldu çok az daha koyusu.Bugünde neva colorun 10.3 boyasını aldım ama size sormak istedim önce tekrar açmalımıyım yoksa bu rengin üstüne tutarmı biraz acil hemen boyamak istiyorum lütfen yardım edin :(

daha önce platin kullandın mı hiç.. sarı saç çok bakım ister ya yüzünede hep makyaj yapman gerek...

tutar canım tekrar açmaya kalkarsan yanar saçın zaten açılmış yeteri kadar

Bende öyle düşündüm ama kararsız kaldım organik açıcı almıştım olmazsa diye onunla yapıcaktım tekrardan biraz turunculuklar var aralarda o yüzden kararsız kaldım tutarmı tutmazmı diye emin olamadım :/ teşekkür ederim canım

Bende öyle düşündüm ama kararsız kaldım organik açıcı almıştım olmazsa diye onunla yapıcaktım tekrardan biraz turunculuklar var aralarda o yüzden kararsız kaldım tutarmı tutmazmı diye emin olamadım :/ teşekkür ederim canım

Bende öyle düşündüm ama kararsız kaldım organik açıcı almıştım olmazsa diye onunla yapıcaktım tekrardan biraz turunculuklar var aralarda o yüzden kararsız kaldım tutarmı tutmazmı VİRÜSdiye emin olamadım :/ teşekkür ederim canım

Bende öyle düşündüm ama kararsız kaldım organik açıcı almıştım olmazsa diye onunla yapıcaktım tekrardan biraz turunculuklar var aralarda o yüzden kararsız kaldım tutarmı tutmazmı VİRÜSdiye emin olamadım :/ teşekkür ederim canım

keşke kuaföre gideydin arada turuncular var diosun bence bidaha aç ondan sonrra platine boya turuncular varsa olmaz sevgilerle

canım resimde çokda kötü durmuyor ama üstüste yakın aralıklarla yaparsan kopmalar olabilir..bence önce bir kuaföre danış ona göre hareket et..

canım resimde çokda kötü durmuyor ama üstüste yakın aralıklarla yaparsan kopmalar olabilir..bence önce bir kuaföre danış ona göre hareket et..

canım kuaföre gitmeyi hiç sevmiyorum onlarda farklı bişey yapmıyolr ve en ucuz boyayla boyuyolar.çok pahalı bir kuaförede gücüm yetmez.İnşallah kopmaz.Ama artık bi an önce olsun bitsin sarı saçlarımı özledimm

ellerine sağlık açma işlemini çok güzel yapmıssın
ben kuaföre açtırdım hatta resimli konu bile açmıstım
belki görmüşsündür mahvetti saçımı kuaför:(

aynen katılıorm kuaförlern yaptığıda açıcı sonuçta bnde boyalı siyah saçlarmı 2 kere açtm 1.ciyi dün bgnde 2.ciyi açtm birazdanda boyamı yapıcam inş istedğm renk olr :)

Back