kızlar annem geçen ay dışardan gelirken bir markanın katalogunu getirmişti..harika gelinlik modelleri vardı..çok beğenmiştim ama markayı hatırlayamıyorum..bilindik bir markaydı modeller süperdi..arıyorum tarıyorum bulamıyorum çıldırmak üzereyim Allah aşkına bildiğiniz markaları yazın buraya çok makbule geçer
kızlar annem geçen ay dışardan gelirken bir markanın katalogunu getirmişti..harika gelinlik modelleri vardı..çok beğenmiştim ama markayı hatırlayamıyorum..bilindik bir markaydı modeller süperdi..arıyorum tarıyorum bulamıyorum çıldırmak üzereyim Allah aşkına bildiğiniz markaları yazın buraya çok makbule geçer
Aradığınız nasıl bir marka dünya çapında mı yoksa sadece Türkiye'deki bir marka mı ya da sadece yerel bir şehirdeki butik mi? mesela bulunduğunuz şehirde bir marka ise onu burdan nasıl bulabiliriz acaba? Tanınan bilinen olanlar, Pronovias, Beymen, vakko, Oleg cassini, Aysira, Miss Defne, Akay , Çağteks bir de Gelinlik 21 diye bir şey var.
Merhaba. Ben Sevda Türk
2003 yılından bu yana kadın terzisiyim. 6 yıldır ise Vakko Tekstil A.Ş bünyesinde gelinlik terzisi olarak çalışmaktayım. Ek olarak son 2 yıldır da evimde sizler gibi firmalara yada şahsen talepte bulunan gelin adaylarına gelinlik dikmekteyim. Esenyurt ta oturmaktayım. Dikimleriniz de bünyenize yardımcı olabilmek adına karşılıklı görüşerek size birlikte çalışmayı teklif ediyorum. Dikmiş olduğum modelleri Gelinlik Store sayfamda incelemeniz mümkündür.
İrtibat telefonum 0507 578 43 53
Konu ile ilgili geri dönüşünüzü rica eder saygılar sunarım.
İyi çalışmalar.