• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama çok acil yardım kızlar :)

mechante_fille

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2010
20
0
86
Bursa
merhaba kızlar, saçlarım resimde de göreceğiniz gibi bal köpüğü; üniversite sınavına hazırlanıyorum sürekli dip boyası kaş boyası vs. uğraşamayacağımdan saçlarımı kahve tonlarına boyatmaya karar verdim kuaför randevum yarın ve kafamda hiçbir ton yok :( bana yardımcı olabilir misiniz? Bu arada saçlarımın asıl rengi koyu kahve ama bayağı koyu :) dip boyam geldiğinde abes kaçmıyacak bir ton istiyorum :) şimdiden hepinize çok teşekkür ederim :) $bmp..jpg $IMG_8251şşşş.jpg

merhaba kızlar, saçlarım resimde de göreceğiniz gibi bal köpüğü; üniversite sınavına hazırlanıyorum sürekli dip boyası kaş boyası vs. uğraşamayacağımdan saçlarımı kahve tonlarına boyatmaya karar verdim kuaför randevum yarın ve kafamda hiçbir ton yok :( bana yardımcı olabilir misiniz? Bu arada saçlarımın asıl rengi koyu kahve ama bayağı koyu :) dip boyam geldiğinde abes kaçmıyacak bir ton istiyorum :) şimdiden hepinize çok teşekkür ederim :) Eki Görüntüle 285760 Eki Görüntüle 285761

kendi saçının renginde boyat hiç uğraşmazsın hemde doğal olursun maluum bu aralar doğallık moda:21::21:

ne yaparsan yap dip boyayla uğraşmak zorundasın tatlım çünkü diplerinden koyu koyu çıkıcak ya hepsini koyu yapıcaksın yada kahve tonlarından birini seçip her ay dip boyası yaptırıcaksın eğer çok fazla dip boyayla uğraşmak istemiyorsan kendi saç rengine boyatıp bikaç ton açığı ile ışıltı yaptırabilirsin böylece diplerin gelsede sorun olmaz pek

bence bu renk balköpüğü kulanmya devam ettt gayet hoş yakışmışş tonu sıcak ve dogal kahve yapmayın bencee eger çok istiyosanız boyatmayı açık kahve yapın arlarda yıkadıkça zaten röfle galiba şaçınız çıkacaktırr kaş boyasına gelince dogal renginde bırakın

Bu resimdeki saç mavi siyah değil tatlım.Mavi siyah çok sert ve yapay duruyor bence ılla sıyahsa normal boyamalısın...sıyahtan donus zor ve bunu da goze alman gerekecek..ekledıgın resımde sıyah ve patlıcan moru karısımı bı boya var sanırım...çikolata kahve dıyorum ben de ...hem sıcak hem de ne koyu ne açık herkese gıden bı renk...yuz hatlarını cok daha guzel gosterecegıne emınım...

Back