- 15 Aralık 2015
- 66
- 6
- 6
- 31
- Konu Sahibi MELTEMWIEN
merhaba kizar, cok kötü bir duruymdayim.. kisa benden bahsedeiyim... pko hastayim, cocuk sahibi olmak istiyoruz bi türlü olmuor..kendilimden adet zor göriyorum,6ti ayda bir... doktor bana duphaston yazmisdi adetimi göriyim diye.. peki sonra klomifen yazdi iciyim diye, peki duphaston sonra adetimi gördüm, 5-9 adet günde klomifen icmeliyim, ictim.. 11ci günde doktora gittim rahim filmi cekti ve folikel 13mm yidi sadece. Iki gün sonra gelmemi istedi. 2 gün sonra gittim, yine ayinisi.. yani bu ay olmaz artik bisey dedi. Peki bende artik bu ilaclarla biraz mola yapayim dedim esimle tatile ciktik bir hafta.. tatilden sonra iste bu cuma kanama oldu.. adet gibi.. simdiye kadar var.. doktora aradim, kontrol etmek istior ama kanamam var diye sonra gel dedi, kanama durduktan sonra.. doktor kendisi sasirdi. Nasil adet oldun diye sordu..Yani adet olamazsin ilacsiz dedi,tatilde bir test yaptim 2 ilik bir cizgi cikmisdi.. ama pek umursamadim, sonra iste bu cuma kanama basladinda esim bitane test daha aldi, ama negatif cikti.. sizce ne olabilir? Bu arada antibyotikum iciyorum o dan cok endilesiyorum... acaba bisey olabilirmi diye? Hamilemiyim?