• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cok acil yardim ihtiyacim var!!!

MELTEMWIEN

Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2015
66
6
6
31
merhaba kizar, cok kötü bir duruymdayim.. kisa benden bahsedeiyim... pko hastayim, cocuk sahibi olmak istiyoruz bi türlü olmuor..kendilimden adet zor göriyorum,6ti ayda bir... doktor bana duphaston yazmisdi adetimi göriyim diye.. peki sonra klomifen yazdi iciyim diye, peki duphaston sonra adetimi gördüm, 5-9 adet günde klomifen icmeliyim, ictim.. 11ci günde doktora gittim rahim filmi cekti ve folikel 13mm yidi sadece. Iki gün sonra gelmemi istedi. 2 gün sonra gittim, yine ayinisi.. yani bu ay olmaz artik bisey dedi. Peki bende artik bu ilaclarla biraz mola yapayim dedim esimle tatile ciktik bir hafta.. tatilden sonra iste bu cuma kanama oldu.. adet gibi.. simdiye kadar var.. doktora aradim, kontrol etmek istior ama kanamam var diye sonra gel dedi, kanama durduktan sonra.. doktor kendisi sasirdi. Nasil adet oldun diye sordu..Yani adet olamazsin ilacsiz dedi,tatilde bir test yaptim 2 ilik bir cizgi cikmisdi.. ama pek umursamadim, sonra iste bu cuma kanama basladinda esim bitane test daha aldi, ama negatif cikti.. sizce ne olabilir? Bu arada antibyotikum iciyorum o dan cok endilesiyorum... :( acaba bisey olabilirmi diye? Hamilemiyim?

Anladığım kadarıyla kanama olmadan önce silik çıktı kanama olduktan sonra negatif çıktı sanırım kimyasal gebelik

Anladığım kadarıyla kanama olmadan önce silik çıktı kanama olduktan sonra negatif çıktı sanırım kimyasal gebelik
O nasil oluyor gülüm? Evet kanamadan önce ilik cikti sonra negatif cikti cnm.. ama agrilarim fazla yok.. kanamadan önce bir hafta gögüslerim okadar cok agriyoduki

O nasil oluyor gülüm? Evet kanamadan önce ilik cikti sonra negatif cikti cnm.. ama agrilarim fazla yok.. kanamadan önce bir hafta gögüslerim okadar cok agriyoduki
Kimsayal gebelik demek bebeğin tutunamamasi kanamayla birlikte gitmesi canım bilmiyorum doktorun kesinlikle anlar ama mutlaka görün

Mrb, ben de pco luyum ve şu an 8+2 hamileyim. Allah'ım isteyen herkese versin..Evleneli 3 yıl oldu yaşım 34. Arada klomen kullanıp çatlatma iğnesi oldum..Çok büyük yaram vardı yaktırdım/dondurdum öncesinde .. Gel zaman git zaman beslenmeme dikkat ettim. Sigara içmiyorum. PCO lu olduğumdan otomatik insülin direncim de vardı. Uzun araştırmalarım sonucu bir yıldır KARATAY tarzı beslenmeye alıştırdım kendimi ve acaip faydasını gördüm. 65 kilodan 59 a düştüm. Anlatacak çok şey var elbette..Ama bu satırları benim gibi derinlemesine okuyan bir ümit arayan özellikle PCO lu ARKADAŞLAR İÇİN YAZIYORUM..Lütfen ümidinizi kaybetmeyin. Güzel beslenin ...Kilo verin..Kırk yılda bir yumurtluyoruz ve o anı yakalamak lazım..Umarım isteyen herkes meleklerine kavuşur...

Back