çok acil yardım edin

bitanem_sinsen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2011
41
0
46
İstanbul
kızlar 3 gün önce grip oldum bebegime yaklaşmamaya çalıştım ama oda dün gece huzursuzluk yaptı burnu tıkandı sabaha kadar ağladı 10 dk uyuyor ve birden aglayarak uyanıyor eşim gece 4de burun damlası aldı onu damlattım biraz sakinleşti öğlende dr götürdük bogazında kızarma var dedi ateş düşürücü şurup, antibiyotik ve birde şurup verdi o telaşla dr söyledigi herşeyi unuttum bebegim 7 aylık ateşi kaç oldugunda ateş düşürücüyü vermem lazım gece ateşlenirse ne yapmam lazım dr burun damlasından verebilirsin dedi ama kaç damla damlatcam biraz bilgi verin lütfen yanımda bana yardım edicek kimse yok ilk bebegim ve ilk hastalıgı

canım geçmiş olsun ama merak etme kısa zamanda iyileşir ateş düşürücü mor calpol varsa 6 saat arayla ateşi yoksa bile içirebilirsin ben çocuklarım hastayken uyutmadan önce mutlaka veririm burun damlası genelde 3 damla oluyo bizimkilere ama senin bebiş daha küçük bi de telaş yapma senin huzursuzluğun bebişini de etkiler......

dr ateş düşürücü olarak dolven verdi cempes antibiyodik sabah akşam ver dedi şurup olarakta peditus sabah öle akşam yani sabah ikisini aynı anda içirebilirmiyim agır gelirmi dönüşümlü olarak ver dedi ama hangisini almadım o anda ateş düşürücüyümü dedi yoksa şurupmu

Canim öksürük yoksa peditus verme dolveni 6 saat arayla verebilirsin o hem atesi dusurur hemde rahatlatir antibiyotige de devam et öksürük olursa peditus verirsin burnunu damlayi damlattiktan sonra temizlemeyi unutma ki genzine dolmasin gecmis olsun