K karakzn Yeni Üye Kayıtlı Üye 3 Aralık 2014 1 0 1 34 3 Aralık 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi karakzn #1 Hanımlar bugün kan testi yaptırdım ve bHCG değerim 0,17 çıktı. hamile miyim? birkaç farklı kaynakta farklı bilgiler vardı emin olamadım ne olur hemen yardım edin meraktan çatlamak üzereyim (
Hanımlar bugün kan testi yaptırdım ve bHCG değerim 0,17 çıktı. hamile miyim? birkaç farklı kaynakta farklı bilgiler vardı emin olamadım ne olur hemen yardım edin meraktan çatlamak üzereyim (
sukedisi https://www.instagram.com/magicvocable/ Kayıtlı Üye 11 Eylül 2009 1.090 393 323 44 3 Aralık 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi karakzn #2 karakzn .!.: Hanımlar bugün kan testi yaptırdım ve bHCG değerim 0,17 çıktı. hamile miyim? birkaç farklı kaynakta farklı bilgiler vardı emin olamadım ne olur hemen yardım edin meraktan çatlamak üzereyim ( Genişletmek için tıkla... bu değer hamilelik değeri değil , hamilelik için bhcg değerinizin 5 ve üstü olması gerekiyor. 0,17 hamilelik yoktur. reglinize ne kadar süre var?
karakzn .!.: Hanımlar bugün kan testi yaptırdım ve bHCG değerim 0,17 çıktı. hamile miyim? birkaç farklı kaynakta farklı bilgiler vardı emin olamadım ne olur hemen yardım edin meraktan çatlamak üzereyim ( Genişletmek için tıkla... bu değer hamilelik değeri değil , hamilelik için bhcg değerinizin 5 ve üstü olması gerekiyor. 0,17 hamilelik yoktur. reglinize ne kadar süre var?
pericikk Guru Kayıtlı Üye 4 Aralık 2012 1.910 1.103 408 3 Aralık 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi karakzn #3 bende 5 ve üstü olarak biliyorum.Hamile değilsin cnm