• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok acil ve önemli.Okul için destek bulamadık...

kedibadem

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2011
317
38
118
Şanlıurfa
Yakın bir arkadaşımın öğretmen olarak görev yaptığı okula Favori Kuyumculuk Canım Okulum Kampanyasından fotokopi makinası almak istiyoruz.Ancak yaklaşık 1200 kişinin facebookdan bu uygulamaya destek olması lazım.Ben anlatsam hem sizler hem de çevreniz destek olur musunuz?Okul için çok önemli.Nasıl yapılacağını anlatayım.Facebook arama yapılan yere "Favori Canım Okulum" yazıyoruz.Açılan sayfadan "Hemen Katıl" yazısına tıklıyoruz.Bu defa açılan sayfadan "Şehire göre listele" kısmından "ORDU" ilini seçiyoruz.Listele dediğimizde Ordu ilinden kampanyaya katılan okullar çıkıyor.Ordu 60.Yıl Ortaokulu yazan yerin karısında "DESTEK OL" kutusuna tıklayıp destek oluyoruz.Aynı zamanda üsten sayfayı da beğenmek gerekiyor.Lütfen 1139 destek lazım okul için. Yardımlarını çok önemli.

Canım ben başka bir okula olmuştum o yüzden olamıyor muşum size kolay gelsin inşAllah en kısa zamanda bulunur

Son düzenleme:
Burada konu açan bi öğretmen vardı. Onun okuluna oy verdiğim için oy kullanamıcam ama size kolay gelsin inşallah alırlar fotokopi makinalarını.

bende önceden başka bir okula destek vermiştim

link ekleseniz ulaşmaları daha kolay olur

kolay gelsin inşallah istenilen sayıya ulaşılır

Back