- Konu Sahibi ArvenAnnJezebel
-
Tiroid bezinde ve lenf nodunda enfeksiyon var, muhtemelen onemli birsey degildir
Tiroid bezinde ve lenf nodunda enfeksiyon var, muhtemelen onemli birsey degildir
Çok geçmiş olsun annemin de rahatsızlığı aynı salı günü alacağız sonuçlarını
Kesinlikle bu kadar
Geçmiş olsun.
çok teşekkürler kan tahlilini ndn istedi acaba sizce bir fikriniz varmı?
Tiroid bezinizdeki enfeksiyon nedeniyle tiroid hormonlarınızın seviyesinde anormallik olup olmadığına bakmak için istemişlerdir.
doktor da şöyle sizin yazdığınız gibi açıklasa böyle paniklemezdi konu sahibi de aslında..
Merhabalar konunun üzerinden uzun zaman geçmiş ama durumunuz nedir acaba merak ettimöncelikle çok kötü durumdayım buraya açtım başlığı umarım yanlış açmamışımdır
bir haftadır çenemin altında ağrılı şişlik vardı kbb uzmanına gittim ve ultrason vermişti bugün çekildim sonuçları gösterdim kan testi istiyorum mutlaka dedi bende neyim var söyleseniz dedim test olmadan söyleyemem dedi testleride pzrtesi yaptırabilirim ancak ama ben panik atak hastasıyım hastaneden beri ağlıyorum kan testlerinde ne bulgusu yapacak tiroitmi kansermi ? daha öncede çektirmiştim 2mm kitle vardı sanırım büyüdü sonuçları yazsam yardımcı olurmusunuz çok kötüyüm yoksa bu iki gün geçmeyecek benim için çok büyük yardımınız dokunur bana çok teşekkürler
tanı; lenfadenit nonspesifik tanımlanmamış
her iki tiroit lop parankimi hetorojen görünümdedir (tiroidit)
her iki parodit gland ve submandibular glandların boyut ve ekojeniteleri tabiidir
servikal bölgede patolojik boyut ve görünümde lenf nodu kistik veya solid görünümde kitlesel lezyon
izlenmedi
her iki kas grupları simetrik venormal görünümdedir
sağ submandibular bölgede yaklaşık 17 çarpı 11 mm boyutlarında reaktif görünümde bir adet lenf nodu izlendi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?