- 30 Nisan 2018
- 547
- 130
- 103
- 37
- Konu Sahibi mercandedee
-
Süt yapıcı tarifler var onları deneyin devam sütü tabiiki en sağlıllısı şu durumda sizde sütünüz için çareler arayın hoşaf bulgur pilavı sütlaç bol bol su ve birsürü alternatifler var..devam sütü içinde güvendiğiniz bi eczaneden anne sütüne en yakın organik olanları deneyin derim sütünüz az miktarda geliyorsa bol bol sağın cay kaşığı yada biberon ile verinselam herkese. 3 aylik bebegm var sutumun yetmedgni hissediyorum su icmeye calisiyorum ama ilk iki bucuk yasak gibi sutum yok gibi. bikac defa uyandi ve dalamadi. devam sutleriyle alakalifa tonla negatif sey var. ama cocuk ac kaliyor sanki . normalde emzirirekn diger gogsumden akardi sutum simdi o olmuyo ve bos hissediyorm. ne oneririsiniz. devam sutumu, pirinc unu veya yulaf mi
Doktora söylersen onlar mama yazar. Hemde incelerler çocuğun çişinde kristallenme olup turuncu lekeler geliyorsa bezine süt yetmiyor vücut susuz kalıyor demektirselam herkese. 3 aylik bebegm var sutumun yetmedgni hissediyorum su icmeye calisiyorum ama ilk iki bucuk yasak gibi sutum yok gibi. bikac defa uyandi ve dalamadi. devam sutleriyle alakalifa tonla negatif sey var. ama cocuk ac kaliyor sanki . normalde emzirirekn diger gogsumden akardi sutum simdi o olmuyo ve bos hissediyorm. ne oneririsiniz. devam sutumu, pirinc unu veya yulaf mi
3 3.5 aylikken memelerdeki süt miktarı bebege yetecek kadar üretilir. Eskiye nazaran sütün boşa akmaması bu yüzdendir. Siz de bu yuzden böyle hissediyor olabilirsiniz. Sütünüz yeter emzirin bir Sağ bir sol memenizi verin ben ayakta pışpışlayarak emziriyordum o dönemde. Siz emzirdikce sut üretimi devam eder. Istekli ve kararli olun. Umutsuzluga kapılmayın. Ben günde 4 lt su iciyorum. Tavsiye ederim. Bol sütlü günler :)selam herkese. 3 aylik bebegm var sutumun yetmedgni hissediyorum su icmeye calisiyorum ama ilk iki bucuk yasak gibi sutum yok gibi. bikac defa uyandi ve dalamadi. devam sutleriyle alakalifa tonla negatif sey var. ama cocuk ac kaliyor sanki . normalde emzirirekn diger gogsumden akardi sutum simdi o olmuyo ve bos hissediyorm. ne oneririsiniz. devam sutumu, pirinc unu veya yulaf mi
Yapmayın lütfen, çocuğunuzu açmı bırakacaktınız mama vermemek için. Hiç kimse keyfi olarak memeden kesmez, bunu her aklı başında insan bilir. Mamayla büyüyen milyonlarca bebek var. Annelik sadece emzirmekle olmuyor. Boş şeyler için boş insanlar için canınızı sıkmayın lütfenMamalarla ilgili yazılanları okuyunca içim bi kötü oluyor. Kendimi suçlu hissediyorum. Ama napayım sütüm yetmedi, bebeğim kilo alamadı(zaten prematüre) mama vermeyip aç mı bıraksaydım. Bana hep uğraşsaydın sık sık emzirseydin diyorlar. (sanki yanımdalar da biliyorlar) Hem de çok uğraştım ama dr bu çocuk aç mama şart dedi.Mamadan sonra toparladı kuzum. Biliyorum bilerek yazmıyorsunuz ama ne bileyim üzülüyorum yine.
Öncelikle incir havuç kürü öneririm.selam herkese. 3 aylik bebegm var sutumun yetmedgni hissediyorum su icmeye calisiyorum ama ilk iki bucuk yasak gibi sutum yok gibi. bikac defa uyandi ve dalamadi. devam sutleriyle alakalifa tonla negatif sey var. ama cocuk ac kaliyor sanki . normalde emzirirekn diger gogsumden akardi sutum simdi o olmuyo ve bos hissediyorm. ne oneririsiniz. devam sutumu, pirinc unu veya yulaf mi
Bunda kendinizi suçlu hissedecek bir durum yok. Sütünüz yetmemiş olabilir, çok gelse de kalitesi düşük olabilir. Bunlar yaşanan şeyler. Siz elinizden geleni yaptıysanız başkalarının laflarına üzülmeyin lütfen. Çok emziren her kadın iyi anne olmuyor. Üzmeyin kendinizi lütfen.Mamalarla ilgili yazılanları okuyunca içim bi kötü oluyor. Kendimi suçlu hissediyorum. Ama napayım sütüm yetmedi, bebeğim kilo alamadı(zaten prematüre) mama vermeyip aç mı bıraksaydım. Bana hep uğraşsaydın sık sık emzirseydin diyorlar. (sanki yanımdalar da biliyorlar) Hem de çok uğraştım ama dr bu çocuk aç mama şart dedi.Mamadan sonra toparladı kuzum. Biliyorum bilerek yazmıyorsunuz ama ne bileyim üzülüyorum yine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?