Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım düşünürsen bizim chicco salıncağı satabilirim sana kızım nezaman binse ağlıyor salıncağa alıştıramadık korkuyor sadece bundan değil her salıncaktan korkuyor binmiycek yer kaplamasın müzikli,kendinden sallanır salıncak çok güzel resimlerini koycam düşünürsen18 aylık 12 kg kızım için çok acil salıncak lazım.kızım hastaneden yeni çıktı.çok yorulmaması lazım.en azından salıncakta oturtıurum fazla yorulmaz.eskişehirdeyim.
resim eklemeyi bilmiyordum bu sayede onu da öğrendim :)
Canım düşünürsen bizim chicco salıncağı satabilirim sana kızım nezaman binse ağlıyor salıncağa alıştıramadık korkuyor sadece bundan değil her salıncaktan korkuyor binmiycek yer kaplamasın müzikli,kendinden sallanır salıncak çok güzel resimlerini koycam düşünürsen
Anlıyorum canım 200 düşünüyorum fiyat olarak çünkü 300 tl e aldık 6 ay önce söylediğim gibi kıımı alıştıramadık yepyeni duruyor.Ben Burdur'da ikamet ediyorum kargo alıcı öder diycem ama durumunda yokmuş ama nasıl yapalım?otobüsle gönderilse olurmuki Sen Eskişehirdeymişsin resim koymayı denedim olmadı tekrar deniycem şimdi
bendede var salıncak babyhope marka müzikli otomatik sallananlardan değil ama çok kullanışlı arkası felan yatıyo çok da sağlam mesela sarı laciver 60 lira düşünüyorum ama istanbuldayım kargo fazla tutar gibi