Bebek İkinci El çok acil salıncak..

BHUNBHA

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2009
161
1
40
18 aylık 12 kg kızım için çok acil salıncak lazım.kızım hastaneden yeni çıktı.çok yorulmaması lazım.en azından salıncakta oturtıurum fazla yorulmaz.eskişehirdeyim.

$salıncak.jpg

AZ ÖNCE DE mesaj yazdım ama resim eklemeye çalışırken silindi. ben eskişehirde uygun fiyata salıncak alabileceğin bi yerden bahsetmek isterim belki işine yarar. asarcıklı caddesinin ortasında ayakkabıcının karşısında küçük bi bakkal var (hatta hemen yanında mısır tezgahı var) o bakkalda kenar korumalıkları tahta oturma bölümü döşemelik kumaşla kaplanmış salıncaklar var 15-20 tl arasındadır diye tahmin ediyorum kardeşimin de var bu salıncaktan 2senedir kullanıyor (kardeşim 4 yaşında) hatta arada ben de biniyorum :) (24 yaşındayım :26:)
biz salıncağı barfiks demirine astık kullanmadığı zamanlarda dolabın üstüne kaldırıyoruz siz tavana da asabilirsiniz.
çekip ekleyebilirsem onun da fotoğrafını eklerim

18 aylık 12 kg kızım için çok acil salıncak lazım.kızım hastaneden yeni çıktı.çok yorulmaması lazım.en azından salıncakta oturtıurum fazla yorulmaz.eskişehirdeyim.
Canım düşünürsen bizim chicco salıncağı satabilirim sana kızım nezaman binse ağlıyor salıncağa alıştıramadık korkuyor sadece bundan değil her salıncaktan korkuyor binmiycek yer kaplamasın müzikli,kendinden sallanır salıncak çok güzel resimlerini koycam düşünürsen

resim eklemeyi bilmiyordum bu sayede onu da öğrendim :)

söylediğin yeri bildik çok teşekkür edriz.ama malesef bizde balfiks demiri yok ama söğütönündeki evimizin bahçesi içn çok uygun oldu.bundan hemen temin edeceğiz fakat kış için evde kullananacagım bi ürün arıcam.

Canım düşünürsen bizim chicco salıncağı satabilirim sana kızım nezaman binse ağlıyor salıncağa alıştıramadık korkuyor sadece bundan değil her salıncaktan korkuyor binmiycek yer kaplamasın müzikli,kendinden sallanır salıncak çok güzel resimlerini koycam düşünürsen

galiba resim ekleme biraz uğraştırıcı bi şey o yüzden önce bi kaç şey sormak isterim.kızım 1,5 yaşında ve 12 kg.salıcaga sığarmı yada nekadar daha binebilir.ben eskişehirdeyim.siz nerdesiniz.kargo falan nasıl olcak.bide fiyat olarak ne düşünüyorsun.hastalık sırasında hastanelerde falan çok harcamamız oldu bide evin nerdeyse herşeyini değiştirmek zorunda kalcam saglığı için o yüzden elimiz biraz sıkışık ben uygun bişeyler arıyorum.şimdiden teşekkür.

Anlıyorum canım 200 düşünüyorum fiyat olarak çünkü 300 tl e aldık 6 ay önce söylediğim gibi kıımı alıştıramadık yepyeni duruyor.Ben Burdur'da ikamet ediyorum kargo alıcı öder diycem ama durumunda yokmuş ama nasıl yapalım?otobüsle gönderilse olurmuki Sen Eskişehirdeymişsin resim koymayı denedim olmadı tekrar deniycem şimdi

Benim kızım tombiş arada deniyodum binermi diye sallıyorum korkup ağlıyo hem ondan satmak istiyorum 1 yaşında ve 12 kilo taşıyo salıncak senin kızın 18 aylıkken 12 kiloymuş gerisini sen düşün taşır 2 2,5 yaşlarına kadar bindirebilirsin bu salıncağa:KK34:Bizim salıncağın resimleri yüklenmedi resim dosyası küçük olmuş çıkmadı oyüzden webden yükledim bu salınağın aynısı ve aynı renktir sadece önünde salalnan oyuncaklar yok bizim müziklidir,kendinden pilli sallanır çok kullanışlı bir salıncak

Eklentiler

• $pollyswing.jpg
    $pollyswing.jpg
    18,3 KB · Görüntüleme: 175
bendede var salıncak babyhope marka müzikli otomatik sallananlardan değil ama çok kullanışlı arkası felan yatıyo çok da sağlam mesela sarı laciver 60 lira düşünüyorum ama istanbuldayım kargo fazla tutar gibi

Anlıyorum canım 200 düşünüyorum fiyat olarak çünkü 300 tl e aldık 6 ay önce söylediğim gibi kıımı alıştıramadık yepyeni duruyor.Ben Burdur'da ikamet ediyorum kargo alıcı öder diycem ama durumunda yokmuş ama nasıl yapalım?otobüsle gönderilse olurmuki Sen Eskişehirdeymişsin resim koymayı denedim olmadı tekrar deniycem şimdi

ürünü inceledim.güzel ama benim için çok pahalı olyor.ilgin için çok teşekkür ederim.

bendede var salıncak babyhope marka müzikli otomatik sallananlardan değil ama çok kullanışlı arkası felan yatıyo çok da sağlam mesela sarı laciver 60 lira düşünüyorum ama istanbuldayım kargo fazla tutar gibi

otomatik olup olmaması önemli değil ama istanbulda olman sıksıntı.sanırsam senin bahsetğin salıncak biraz iri.kargo bayğı tutar.teşekür ederim.

X