Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben iki çocuğumada pirinç unu verdim öyle kof kilo falan yapmadı normrl kiloda gitti
ama bir yaşına kadar ülker googly nin (umarım yanlışyazmamışımdır) suyla hazırlanan muhallebilerini kullandım
sende dene hem çok pratik hemde kıvamını tutturmak zor değil
çok mu kötü yaaa pirinç unu? sütüm azaldığı için akşamları 1 kere ver dedi sadece.maddiyatla alakası yok.bunuda ek gıdalara geçelim artık diyerek önerdi.
bazı doktorlar mamaya karşı oluyor.seninki de onlardan demek.
başta yarı yarı sütle yapman gerekiyor,pirinç unundan pişireceksen,hazır pirinç unları var gogly,arı gibi- ki bunlar ucuz epey-.
hazır muhallebiler var suyla karıştıryorsun hazır oluyor,milupanın sütlü pirinçlisini çok kullandık biz.
herhalde doktorun akşam öğününe bunu ver , diğer hallerde emzir sütün bolalsın diye böyle bir öneride bulunmuş.
kızlar bazı doktorlar anne sütü ile beslenen bebek kahvaltıya başlayınca inek sütü ile hazırla diyor,bir çay bardağından birşey olmazmış vs.bazıları da karşı.
kızlar herkese merhaba,
bugün ilk kez pirinç unundan mama yapcam.bebeğim 5 aylık oldu.dün dr konrtolü vardı başlayabiliriz dedi ama ben ona hangi sütten yapacağımı sormayı unuttum.açık sütteni pastörize olandanmı.sizler nasıl yapıyorsunuz?