• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Çok acil Nişan Mekanına ihtiyacımız var!

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

girls_sb

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2011
24
0
86
Merhaba arkadaşlar,
Sözlümle birlikte harıl harıl nişan mekanları bakıyoruz ama kitlendik kaldık :(
İstanbul anadolu yakasında, ya limitsiz içkili, yada kokteyl tarzında 100 kişilik bir kutlama düşünüyoruz. Şöyle canlı müzik olup gülüp eğlenebileceğimiz bir nişan kutlaması... Fakat uygun birşey bulamadık :( Moda Teras yaklaşık 10.000 TL çıkardı...
Biz yaklaşık 5.000-6.000 TL yi aşmayacak bir kutlama düşündük...
Aklınıza gelen mekanları bizimle paylaşır mısınız?

canım merhaba. senin işin biraz zor gibi gözüküyor. ben avrupa yakasında oturuyorum limitsiz içkili yada kokteyli 5 yada 6binliraya çok zor yer bulursun. Ama inşallah bulursun herşey gönlüne göre olsun.

tamamen aynı duyguları paylaşıyoruz seninle! :) Moda teras ve Marianın bahçesi bu konuda çok hayal kırıklığına uğrattı beni. Sadece canlı müziğe yaklaşık 3.000 çıkardı!
bir arkadaşımdan bilgi aldım bende, mart ayında orada yapacağız kutlamayı : RAKKAS... rakkasta 30 kişi için kişi başı 70 tl istemişler geçenlerde, düşündüm ki bende 90-100 kişiye en az 60 TL ye inmeli!
gidip görüşeceğiz... sizde bir bakın isterseniz?

** BİR ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR :)

trajikomik :) kendi yazıma günler sonra cevap vermek :) koptum şu anda :)) imdat! aşk insana neler yaptırıyor ! :D

Back