Çok Acil Lütfen Yardım Edin..

azra19

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2010
3
0
36
İstanbul
Merhaba Bayanlar Aranıza Yeni Katıldım Ben Esra.. Konuya Giriyim = Bundan 3 sene net ortamında bir çocukla tanıştım.. ve zamanla arkadaşlığımız kankalık boyutuna ulaştı.. ben onun kız arkadaşlarını o benim erkek arkadaşlarımı kısaca herşeyimizi biliyorduk.. ama yasadığımız bir takım sorunlar yüzünden arkadaşlığımızı bitirmek zorunda kaldık. ve oda askere gitti. 6 ay sonra o askerden izne geldiğinde mesaj yazdım ve cevap verdi.. konuşmaya başladık.. konuşma ilerledi. Görüşme Buluşma vs derken biz çıkmaya başladık.. çıkmaya başladıktan 4 gün sonra ilişkiye girdim ve Bakireydim.. pişmanda olmadık.. sonra o askere gitti.. ben beklemeye başladım vs.. bu aramızda gecen ilişkiyi bir arkadaşıma anlattım ve oda anneme ve babama anlatmış.. annem ve babam bana sordukalrında inkar ettim ama akıllarında soru işareti kaldı ve ailesini göndersin tanışalım.. askerden gelincede düğün olsun dediler ( çıktığımızı biliyorlardı ) bu konuyu çocuğa çıtlattığımda ise ' Henüz Çok Erken Korkularım Var.. Bana Böyle Söylemen Beni Düşündürür ' şeklinde cevaplar verdi.. Şu Anda Kendisi askerde.. üstüne gitmek istemiyorum ama gerçekten uyku uyuyamıycak duruma geldim. Ne Yapıcağım , Ona Bu konuda nasıl yaklaşmam Doğru Olur Bilmiyorum Ve Bu Konuda Yrdımlarınızı Bkliyorum.. Şimdiden Teşşekürler. :gitme:

Son düzenleyen: Moderatör:
ya ben anlamıyorum yanlış anladıysam düzelt lütfen.bekaret bukadar önemliyken ya senin ya ailen için. nasıl bukadar erken teslim olabiliyorsunuz. seni sevdiğine eminmisin güveniormusun? eğer öleyse sorun yok korkmana da gerek yok evlilikten kaçmayacaktır. çünkü seni ve aileni zor durumda bırakmak istemeyecektir. burarada düşündürür ne demek kendini bana yamamaya çalışıyorsun demekmi bu. ne dmek ben anlamadım? umarım sonunuz hayırlı olur.

ilişkiye girerken erken oldugunu düşünmüyor iş evlenmeye gelicnemi düşünüyor beyfendikaydirigubbakcemile
4 gün konuştugun bi adama kendini nasıl teslim ettin
ve asker...
büyük cesaretvereliniortak

nasıl bunu yapabildin yaaa larisa aynen katılıyorum sana canım

hem ne demek beni düşündürür ya ne çirkin bir sözz

bence eliniizi çabuk tutun askerden dönüncee gerçi şimdi bile erken olduğnu söyleyen insan askerden döndüğünde aynı fikirde olur bence

ya şakamı bu. bunları niye baştan düşünmedin. 2günlük tanıdığın sevgilin dahi olsa bu hatayı nasıl yapabildin şaştım doğrusu. çocuk kaçıyor senden görmüyormusun. ya hadi yaptın bu işi niye bir arkadaşına anlatıyosun. senin özelin bu niye paylaşıyorsun. sen herkese söylersen işin boyutu değişir buralara kadar gelir. nolucak şimdi çocukta evlenmicek seninle. ya o arkadaşın
(((arkadaş dahi denilmez ama ))) niye ailene yetiştiryor. ya ben anlamadım bu nasıl bir iş. kimseye güvenme kızım sen ne sevgiline ne arkadaşlarına. iyi seni ailen evden kovmadı dua et. yaw bide asker sevgilin olucak insan. inş.evlenir seninle artık ne diyim...!

suan yapabileceğin bir şey yok,asker çünkü..
askerden donene kadar beklemen lazım,bu süre icinde de ona durumu anlatman gerekiyor..
arkadasinın kalkıp bunu ailene yetiştirmesini anlayamadım?
madem inkar ettin ailene neden hala gelsinler istesinler diyorlar?daha erken de madem?
karışık geldi bana..
hele hele arkadasinı hiç çözemedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…