Merhaba Bayanlar Aranıza Yeni Katıldım Ben Esra.. Konuya Giriyim = Bundan 3 sene net ortamında bir çocukla tanıştım.. ve zamanla arkadaşlığımız kankalık boyutuna ulaştı.. ben onun kız arkadaşlarını o benim erkek arkadaşlarımı kısaca herşeyimizi biliyorduk.. ama yasadığımız bir takım sorunlar yüzünden arkadaşlığımızı bitirmek zorunda kaldık. ve oda askere gitti. 6 ay sonra o askerden izne geldiğinde mesaj yazdım ve cevap verdi.. konuşmaya başladık.. konuşma ilerledi. Görüşme Buluşma vs derken biz çıkmaya başladık.. çıkmaya başladıktan 4 gün sonra ilişkiye girdim ve Bakireydim.. pişmanda olmadık.. sonra o askere gitti.. ben beklemeye başladım vs.. bu aramızda gecen ilişkiyi bir arkadaşıma anlattım ve oda anneme ve babama anlatmış.. annem ve babam bana sordukalrında inkar ettim ama akıllarında soru işareti kaldı ve ailesini göndersin tanışalım.. askerden gelincede düğün olsun dediler ( çıktığımızı biliyorlardı ) bu konuyu çocuğa çıtlattığımda ise ' Henüz Çok Erken Korkularım Var.. Bana Böyle Söylemen Beni Düşündürür ' şeklinde cevaplar verdi.. Şu Anda Kendisi askerde.. üstüne gitmek istemiyorum ama gerçekten uyku uyuyamıycak duruma geldim. Ne Yapıcağım , Ona Bu konuda nasıl yaklaşmam Doğru Olur Bilmiyorum Ve Bu Konuda Yrdımlarınızı Bkliyorum.. Şimdiden Teşşekürler. :gitme:
Son düzenleyen: Moderatör: