• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cok acil lutfen dis gebelik yasayanlar

deryaprs

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2007
68
3
86
38
Fransa
Arkadalar 10yildir evliyim esimde sperm eksikligi nedeniyle tup bebek yontemiyle(4uncu denemede)bir kizimiz oldu evliligimizin 5.senesinde.bundan bir kac ay once tekrar tup bebek tedavisine karar verdik.butun testler tahliller yapildi adet olmayi bekliyordum ama ilk defa geciktim.bir mucize oldu test yaptim ve hamileyim.kan hcg sonucu ilki 77 ikincisi 458 cikti.doktorumla randevum pazartesi.
Sorum su ki etrafimdekiler belki dis gebelik olur diyorlar.cok korkuyorum.agrim kanamam hicbirseyim yok.acaba dis gebelik yasayanlar bana yardimci olabilirmi.ne sorunlar oldu basinda.bir belirtisi oluyormu.lutfen yardim kafayi yiycem

Arkadalar 10yildir evliyim esimde sperm eksikligi nedeniyle tup bebek yontemiyle(4uncu denemede)bir kizimiz oldu evliligimizin 5.senesinde.bundan bir kac ay once tekrar tup bebek tedavisine karar verdik.butun testler tahliller yapildi adet olmayi bekliyordum ama ilk defa geciktim.bir mucize oldu test yaptim ve hamileyim.kan hcg sonucu ilki 77 ikincisi 458 cikti.doktorumla randevum pazartesi.
Sorum su ki etrafimdekiler belki dis gebelik olur diyorlar.cok korkuyorum.agrim kanamam hicbirseyim yok.acaba dis gebelik yasayanlar bana yardimci olabilirmi.ne sorunlar oldu basinda.bir belirtisi oluyormu.lutfen yardim kafayi yiycem

cevrenizdekilere cok sasdim dogrusu. neye gore dış gebelik olabilir derlwr ki size. ultrason gibi gozleri var herhalde ;)) siz icinizi ferah tutun. her gebelikte dış gebelik riski vardir. bunu sadece doktor soyleyebilir size. hiccc korkmayin. allahin mucizesinin tadini cikarinm degeriniz kac gun sonra 458 oldu?

cevrenizdekilere cok sasdim dogrusu. neye gore dış gebelik olabilir derlwr ki size. ultrason gibi gozleri var herhalde ;)) siz icinizi ferah tutun. her gebelikte dış gebelik riski vardir. bunu sadece doktor soyleyebilir size. hiccc korkmayin. allahin mucizesinin tadini cikarinm degeriniz kac gun sonra 458 oldu?

Insanlar maalesef boyle bos konusup can sikiyorlar.adet olmam gereken gunden7 gun sonra

4 gun sonra yaptirdim

teorik olarak 308 olmasi gerekir degerinizin ki sizin ki mukemmel artmis. ben sorun oldugunu sanmam. doktor diyecekki: tebrik ederim. rahminiz super kalinlasmis. bu ic gebelik korkmayin.

beni de deli etmislerdi. hic sıkılmayin. tabi ki her gebeligin riski var ama suan icinizdeki yeni cani bos insanlarin lafiyla uzmeyin. lutfen kusuruma bakmayin hamile insanlari uzenlere dayanamiyorum.

bence de değerin gayet güzel dış gebelik olma ihtimali olduğunu düşünmüyorum

tebrik ederim sizi etrafınızda bi sürü usg gözlü insanlar varmış :1: şaka bi tarafa bu tanıyı koymak sadece doktorların işidir.siz hamileliğinizin tadını cıkarın oldumu

canım 77 den 458 e fırlaması normalmi bilmiyorum ama 2 günde bir ikiye katlamalıydı ve fazlasıda olmuş kanda çıkıp ultrasonda görünmesse dış gebesin diyebilirler yada kan değeri 77 den 100 olduysa ve bebek te yaklaşık 1500 lü değerlerde ultrasonda görünmeye başlar korkma 2 günde bir kan vermeye devam et değer ikiye katlıyorsa artıyorsa bekle inş bişi yoktur

Back