kızlar kaynanam kaynımın eski sözlüsünden öğrendiği bir adeti bende uygulamak istiyor :!
Eski sözlüsü Balıkesirliymiş. onlarda erkek tarafı bir sepeti süsler yüzükleri onda getirir
onda takarlarmış
Ama ben tepsi almıştımçok heves ederek surat büktü ilk sonra birşey demedi :/ sözlü adayımda
hevesini kırdın kadının diyip surat yaptı :S
Yarın akşam sözüm var acil cevap lütfenne yapmalıyım
ben düşündüm ki o sepette yanında durur ama yüzükler benim tepsimden takılır birde çok kalabalık ocaz dedim uzenlerin ikisi tutar ne olcak falan.. :/
benim annemde taviz vermek istemiyor istediğin olcaak diyr bizim gelinimizde ayıp diyor :S
oofff yardım edin lütfen yaa
benım bıldgım de kız tarafı hazırlar söz tepsisini daha gecende abımı nısanladık annem hiç bişeyıne karısmadı kızın her sey istedgi gibi oldu senın damat adayı ayıp etmıs bu senın gunun
hadi sen kaynananın hevesini kırmışsın ya
acaba böyle yaparak o senin hevesini kırmış olmuyo mu acaba
sözlü adayın da hemen anneci olmuş bakıyorum da..
dikkat et bence..
kızlar kaynanam kaynımın eski sözlüsünden öğrendiği bir adeti bende uygulamak istiyor :!
Eski sözlüsü Balıkesirliymiş. onlarda erkek tarafı bir sepeti süsler yüzükleri onda getirir
onda takarlarmış
Ama ben tepsi almıştımçok heves ederek surat büktü ilk sonra birşey demedi :/ sözlü adayımda
hevesini kırdın kadının diyip surat yaptı :S
Yarın akşam sözüm var acil cevap lütfenne yapmalıyım
ben düşündüm ki o sepette yanında durur ama yüzükler benim tepsimden takılır birde çok kalabalık ocaz dedim uzenlerin ikisi tutar ne olcak falan.. :/
benim annemde taviz vermek istemiyor istediğin olcaak diyr bizim gelinimizde ayıp diyor :S
oofff yardım edin lütfen yaa
ah canım anneci olması çok kötü ama yapacak birşey yok :/
onlar böyle davranırlarsa karşımda annemi bulurlar zaten zor ikna ettim
iyice sinirimi bozuyorlar birde masum ayağına yatıp üzülmedim ben falan diyor
bu sefer sözlü adayım daha çok bana tavır alıyor ne yapcam bilemedim :S
hep aynı numaralar canım... bir kaynana klasiği!.. sakın şimdiden taviz verme bu senin sözün tamam sandıkta getirsin yüzükleri nasıl getirdiklerini herkes görürü sonra yüzükler takılırken çıkarır tepsiye koyarsın sandık nasıl tutulur bi kere orda çok saçma sakın o sözlüne de annesine de şimdiden taviz verme sen mutlu olacağın şeklide yap kırmadan kimseyi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?