• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz Kesimi Çok acil! Konu: Söz Tepsisii :(

dsezer

Guru
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2011
53
0
296
kızlar kaynanam kaynımın eski sözlüsünden öğrendiği bir adeti bende uygulamak istiyor :!
Eski sözlüsü Balıkesirliymiş. onlarda erkek tarafı bir sepeti süsler yüzükleri onda getirir
onda takarlarmış :(

Ama ben tepsi almıştım :( çok heves ederek :( surat büktü ilk sonra birşey demedi :/ sözlü adayımda
hevesini kırdın kadının diyip surat yaptı :S

Yarın akşam sözüm var acil cevap lütfen :( ne yapmalıyım :(
ben düşündüm ki o sepette yanında durur ama yüzükler benim tepsimden takılır birde çok kalabalık ocaz dedim uzenlerin ikisi tutar ne olcak falan.. :/
benim annemde taviz vermek istemiyor istediğin olcaak diyr bizim gelinimizde ayıp diyor :S
oofff yardım edin lütfen yaa :(

eski sözlünün adetini yapan kaynana da epey ilginç yani
benim bildiğim erkek tarafı tepsi sepet falan getirmez kız tarafı yapar

kızlar kaynanam kaynımın eski sözlüsünden öğrendiği bir adeti bende uygulamak istiyor :!
Eski sözlüsü Balıkesirliymiş. onlarda erkek tarafı bir sepeti süsler yüzükleri onda getirir

Ama ben tepsi almıştım :( çok heves ederek :( surat büktü ilk sonra birşey demedi :/ sözlü adayımda

ben düşündüm ki o sepette yanında durur ama yüzükler benim tepsimden takılır birde çok kalabalık ocaz dedim uzenlerin ikisi tutar ne olcak falan.. :/
benim annemde taviz vermek istemiyor istediğin olcaak diyr bizim gelinimizde ayıp diyor :S

öncelikle hayırlı olsun ...sözlenmen ve kaynanan :1:
bunun için tartışma çıkarırlarmı bilmem ama ben bu zamana kadar hiç sepette yüzük merasimi görmedim..bnm bildiğim cnm senin dediğin gibi tepside gelir yüzükler
onların adetleri öyleyse sizinde adetinin böle sepette kına sepeti olur düğünde ne alakaa işte ..ağzınızın tadı bozulmasın inş bir ömür boyu:34:

tatlım nişan yapıcakmısını bilmiyorum ama eğer yapıcaksanız tamma busözde spette olsun nişanda tepsıde olsun de kırma güzelim salla gitsin böyle ufak tefek seylerden sorun yasama ta basındahayırlı olsun şimdiden RABBİM içinize sindirsin

hadi sen kaynananın hevesini kırmışsın ya
acaba böyle yaparak o senin hevesini kırmış olmuyo mu acaba
sözlü adayın da hemen anneci olmuş bakıyorum da..
dikkat et bence..

Adet... Adet....
Nerede, Hangi Devirde Yaşıyoruz Ya...
İnsanlar Canlarının İstediğini Yapamayacak mı Adet Var Diye..

Offff..

Ne Sıkıcı Yahu !!

ben adetlere karşı değilim ama eski sözlüsünden kalmış birde afedersiniz ama çingene işi süslemiş onu :S kırmızı gül sarı çiçkel falan :S
bildiğmiz ekmek sepeti yanii :D
yarın kuaför oldukları için saçımı yaptrmya gidicem ozaman ağzını yoklucam bidaha offf çok karışık kafam
bizim ailede çok kalabalık milletin karşısına o çaputu çıkartmak istemiyorum :(
ama görseniz gerçekten hoş değil :(

benım bıldgım de kız tarafı hazırlar söz tepsisini daha gecende abımı nısanladık annem hiç bişeyıne karısmadı kızın her sey istedgi gibi oldu senın damat adayı ayıp etmıs bu senın gunun

benım bıldgım de kız tarafı hazırlar söz tepsisini daha gecende abımı nısanladık annem hiç bişeyıne karısmadı kızın her sey istedgi gibi oldu senın damat adayı ayıp etmıs bu senın gunun

ah canım anneci olması çok kötü ama yapacak birşey yok :/
onlar böyle davranırlarsa karşımda annemi bulurlar zaten zor ikna ettim
iyice sinirimi bozuyorlar birde masum ayağına yatıp üzülmedim ben falan diyor
bu sefer sözlü adayım daha çok bana tavır alıyor ne yapcam bilemedim :S

hadi sen kaynananın hevesini kırmışsın ya
acaba böyle yaparak o senin hevesini kırmış olmuyo mu acaba
sözlü adayın da hemen anneci olmuş bakıyorum da..
dikkat et bence..

:( napayım tatlm ya :( onca işimin arasında bunu düşünüyorum birde :S

ya gerçekten nedir bu kayınvalidelerden çektiğimiz sanki bizim değil onların günü :3: inşallah istediğin gibi olmuştur arkadaşım mutluluklar :16:

ah canım anneci olması çok kötü ama yapacak birşey yok :/
onlar böyle davranırlarsa karşımda annemi bulurlar zaten zor ikna ettim
iyice sinirimi bozuyorlar birde masum ayağına yatıp üzülmedim ben falan diyor
bu sefer sözlü adayım daha çok bana tavır alıyor ne yapcam bilemedim :S

hep aynı numaralar canım... bir kaynana klasiği!.. sakın şimdiden taviz verme bu senin sözün tamam sandıkta getirsin yüzükleri nasıl getirdiklerini herkes görürü sonra yüzükler takılırken çıkarır tepsiye koyarsın sandık nasıl tutulur bi kere orda çok saçma sakın o sözlüne de annesine de şimdiden taviz verme sen mutlu olacağın şeklide yap kırmadan kimseyi...

hep aynı numaralar canım... bir kaynana klasiği!.. sakın şimdiden taviz verme bu senin sözün tamam sandıkta getirsin yüzükleri nasıl getirdiklerini herkes görürü sonra yüzükler takılırken çıkarır tepsiye koyarsın sandık nasıl tutulur bi kere orda çok saçma sakın o sözlüne de annesine de şimdiden taviz verme sen mutlu olacağın şeklide yap kırmadan kimseyi...

dedim ben ama sözün olmuş senin... inşallah istediğin gibi olmuştur canım...

kızlar sözüm oldu ve bizim taraftan 58 onlardan 6 kişi geldi ben karışmadım :)
annem ikiside olacak tutulacak demişş :)
bir tepsite benim tüzük tepsim yanına da kaynananımn tepsisini koymuşlar
yüzükler benim tepsimde diğer takılar kaynanamı sepetinde duruyordu :)
Ailemi seviyorum bana brşey birakdan halletmişler :)

Benim arkadasım balıkesirli onun sözü oldugunda, kendileride söz tepsisi yapmıslardı yani kız yapar bunu! Nasıl bir heves, neden bu inat anlayamadım yani. :19:

Back