ÇOK ACİL KIZLAR YARDIMINIZA İHTİYACIM VAR

Melcekce

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2022
5
1
1
29
Kızlar ben geçen ay adetime 2 gün kala birliktelik yaşadım 2 gün sonra da regl oldum. Ama yerleştirme kanı olmasından da korkmuyor değilim. Bu ayda da 2 kez birliktelik oldu ama içime boşalma olmadı. Reglim 14 gündür gecikmede, idrar testi yaptım negatif çıktı sizce hamile miyimdir.....

Kalmamak malesef
Anlayamadıgımdan sordum kusura bakmayin. İnsan hadi ilkinde oldu riske atti yırttı, bu ay yine 2 kere birlikte olduk içime bosalmadi demissiniz yine bir risk var ve endişelisiniz.14 günde gebelik idrarda cıkardı ama kan verin emin olmak adına.
Ve isi şansa bırakmayin geri cekilme yontemi falansa 3.ay kalırsınız yani.

Küçük bir yerde yaşıyorum korkudan kan testi veremiyorum..
Sanırım reglimi beklediğim ilk günden beridir stresli olduğum için mi gecikme oldu anlayamadım. En iyi gebelik testini aldım. İnşallah gebe değilimdir baya endişeliyim..

Ahhh bizde geçtik o yollardan regl tamamen strese bağlı bir durum. Psikolojikmen insan kendini hamile sanıyor evlendikten sonra hic korunmadığım halde 5 ay sonra hamile kaldım. Şimdi gülüyorum o hallerime. Stres yapma tarlusal diye bir ilaç var adet söktürücü. Reçetesiz satılıyor. Onu alıp kullanabilirsin. Muhtemelen bir kaç güne olursun. Dikkat et

Ya çok teşekkür ederim, çok tatlısın yarın gidip alacağım

bu stresi yasayip hayati kendinize zindan etmeyin. kondom kullanin, kontrol hapi kullanin. ben bunlari saklayamam, her gun icemem unuturum diyorsaniz spiral taktirin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…