çok acil kilo almak istiyorum

Ben adı geçen o surubu kullanıyorm kızlar ve bir sisem bitiyor ben 42den 46ya ciktim ama.boy 1,68 olunca aldığım henüz.belli değil :/ ama pes etmek yok öyle bir.iştah açtı ki önümden.alcaklar gibi yiyiyorum farkında olmadan.. Ve gece yatarken.yemek yiyiyorum elimde değil hep acim uyuyamiyorum deneyin derim :))

Malesef bende aynı dertten muzdaribim boyum 1,68 kilom 54 ..Pantlonlarımın hepsi belimden düşüyor sinir oluyorum..Yüzüm özellikle yanaklarım çok kötü görünüyor kilo verdikçe yada bana öyle geliyor:)

Arkadaslar merhaba.benm boyum 175 civari ve bikac sene once 52 kiloydum koca kafali biseydim kimse begenmiyodu beni sonra 10 kilo ben bile kebdimi begenmeye basladim tabi sndi 80 kiloyum dogum yaptm vermeye calisiyorum o ayri:) ben her sabah ve aksam buyuk nutellalar varya onun icine iki paket findik atiodum kasik kasik yiyodum of smdi olsada yesem:) her sabah buyuk bardak taze sklmis portakal suyu ve kahvaltilarmda yufkadan patatesli gozleme yapiodum cips yiyodum cok fena sarmistim oyle oyle derken aldim kilolari catlamadim da ama dkkat edin yag surunun kilo alcam derken vucudunzda kalici hasarlar olusmasn bide ben ne zaman kan ilaci kullansam kilo aliyorum bi ara kucuk cam siselerde iciyodum baya kilo almistim bide yatmadan tost yapip cicibebe yiyin baklavanin yaninda kola icin eminim kilo alicaksinz ben boylr aldm cnku bide bol bol kek yapip yiyin kizlar icine kuru kayisi kuru incit ve kuru uzum koyun uzerine de nutella surup yiyin valla ben dogumdan sonra bu sekilde aldim 7 kiloyu 1.5 ayda hemde emzirmeme ragmen cok cok kek yedim asiri hemde hala da veremedm 3 ay oldu

Son düzenleme:
18 yaşındayım hiç 40 kiloyu geçemedim ( yazın 36lara kadar düştüm boyum 165 çok iğrenç duruyo herkesin çok zayıfsin demesindende bıktım kilo alan varsa söylesin nasıl yaptığını yaza kadar en azından 10 kilo almak istiyorum

1.68 Boyum 43 kiloyum hiçte şikayetçi değilim .
Hala daha sağlıklı ve diyet programımdan çıkmıyorum.​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…