• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon (çok acil)izmir şifa hastanesinde lazer epilasyon yaptıranlar...

su_1985

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2010
7
0
86
İzmir
merhabalar yeni üye oldum,izmir şifa hastanesinde daha önce yada hayla lazer epilasyon yapan var mı aranızda?
şifa hastanesine gidicem ,acil bilgilerinize ihtiyacım var.
saygılar...

Netten sizin için baktım. Cihazları en iyilerden birisi. Doktor kontrolunde eğer cilt durumunuz da uygunsa sonuç almamak için bir sebep olmaması lazım.:lepi:

yüz için seans başına 150 tl istiyorlar ama gitmedim telefon ile öğrenmiştim ben artık yüz için lazerin etkili olmadığını düşünüyorum iğneli yaptırmak istiyorum izmirde iğneli epilasyon yapan güzel bi yer biliyormusunuz?

yeni gördüm bu başlığı. izmirde lazer epi yapan yerler başlığında hastanelerin fiyatlarını yazmıştım. 12-14. sayfalar gibi bi yerdeydi. tüm bacak+genital+k.altı=900 ıDı.
ben şu an başladığım yerde 540a anlaştım;) şifa bana pahalı geldi kısacası;) aslında hastanelerin hepsi pahalı ve ucuz hastanelerin makinaları eski ve etkisiz olanlar.
bu arada anlaştığım yer de alex cihaz kullanıyor. şifada da ben sorduğumda nd-yag demişlerdi.

Arkadaşlar bende hastanenin sayfasına baktım. Eğer sayfasındaki aletse evet çok iyi. Bende şifaya gitmiyorum. Fyatları pahalı evet.. Ama arkadaşım o aleti kullanan başka bi yerde 3 seansta sonuç aldı. Şaka gibi.
Bende 5 e geçiçem ama hala çıkıyorlar..

Netten sizin için baktım. Cihazları en iyilerden birisi. Doktor kontrolunde eğer cilt durumunuz da uygunsa sonuç almamak için bir sebep olmaması lazım.:lepi:
Merhaba;
Sizde bakmışsınız kullanılan alete. Sayfadaki resmi olan aletmi? Tam olarak adı ne diyor geçiyorki ve siz neden iyi olarak buldunuz. Bencede iyide emin olmak için sormak istedim.

Lütfen okuyunuz. yaGmurluk
http://www.kadinlarkulubu.com/lazer...yla-ilgili-son-yayinlamis-oldugu-genelge.html

Son düzenleyen: Moderatör:
Back