-
- Konu Sahibi hardyandholl
Ya dün stresten dolayı tüm gece kustum. Gerçekten baya pembe duruyor. Kuaförü arayıp riskleri bir sorucam. Böyle dışarı çıkmam cidden namümkün.
Yani kumrala dönmeye çalışıyorum ama kızıl yapacak olsam şu renk yapardım gayet iyiEki Görüntüle 2908660
Ay hayır gerçekten çok kötü
Saçı ıslak gösteren bir ürün sürüp sıkı toplayıp topuz kullanın ve en az 10 gün sonra boyayın yoksa saçınız yanabilir. Ayrıca ben rengi beğendim utanılacak bir renk kesinlikle değilEki Görüntüle 2908660
Boya saçı yipratmaz merak etme açıcı değil sonuçta boyayabilirsin yarim saat bekle yıka hemenArkadaşlar ben saçımı koyu kızıla boyatmak istedim ama dün kuaför saçımı çok açtı ve boyadığı kızıl resmen pembemsi kırmızı oldu. Dün açılan ve boyanan saçın üzerine bugün koyu renk boya sürebilir miyim? Acil yardım ltfen işe gitmek istemiyorum bu durum yüzünden.
Saç konusuna da açtım konuyu ancak gerçektem bir an önce br çözüm bulmam lazım
Eki Görüntüle 2908660
Cesaret guzel, sonuc kötüEğer gerçekten böyle duruyorsa işe gitmeyecek kadar kötü değil. Ben böyle bir saç görsem hiç renklere takılmam vay be güzel cesaret etmiş derim. İşe gidin yani
Yok yav ne saçlar var savura savura geziyorlar bu kötü değil kiCesaret guzel, sonuc kötü