- 18 Eylül 2020
- 495
- 1.974
- 28
-
- Konu Sahibi hardyandholl
Yani bir fotoğraf atsanız size zahmet olmazsa. Biz de fikrimizi söyleriz belki güzel duruyordur.
Bugün yapsam olur mu kisaçınız yıpranır ama koyu kızıl ile cila yapın mutlaka
Ya söylediğim renkle o kadar alakası yok ki anlatamam size. Cidden 1 gün bile dayanabileceğimi sanmıyorum. Baya koyu bir kızıl sürmeyi düşünüyorum o yüzden çok zarar vermez gibi geldi ama bilemiyorumBen de son saçından memnun olmadım, bir hafta sonra paket attı adam . Bir hafta da o sacla işe gittim (gerçekten cennet mahallesinden çıkma gibiydim).
Beni görüp 'hiii güzel olmuş' demek zorunda kalan herkese 'nesi güzel,değiştirecem haftaya dedim:) onlar da alıştılar zaten sonra.
Bence hemen aynı gün işlem yapmak saçı yakabilir
Üzülme,bir kadın ömrü boyunca elliden fazla saç modeli- rengi değiştiriyor. Bazıları güzel oluyor,bazıları çirkin. Bu da çirkinlerden bir tane olmuş işte. O kadar da büyütecek bir olay değil . Giysi kuralları olan bir yer degilse bant takip topuz da yapabilirsin, belki kimse farketmez
Eğer gerçekten böyle duruyorsa işe gitmeyecek kadar kötü değil. Ben böyle bir saç görsem hiç renklere takılmam vay be güzel cesaret etmiş derim. İşe gidin yaniEki Görüntüle 2908660
Ay hayır gerçekten çok kötü
Yok tekrar tekrar baktım ben mi sorunluyum anlamadım ama ben beğendim yahuEki Görüntüle 2908660
Ben görsem kesin seninkini de beğenirdimBen de son saçından memnun olmadım, bir hafta sonra cila yaptı adam . Bir hafta da o sacla işe gittim (gerçekten cennet mahallesinden çıkma gibiydim).
Beni görüp 'hiii güzel olmuş' demek zorunda kalan herkese 'nesi güzel,değiştirecem haftaya dedim:) onlar da alıştılar zaten sonra.
Bence hemen aynı gün işlem yapmak saçı yakabilir
Üzülme,bir kadın ömrü boyunca elliden fazla saç modeli- rengi değiştiriyor. Bazıları güzel oluyor,bazıları çirkin. Bu da çirkinlerden bir tane olmuş işte. O kadar da büyütecek bir olay değil . Giysi kuralları olan bir yer degilse bant takip topuz da yapabilirsin, belki kimse farketmez
Güzel duruyor.istedigin rengi kafada kodladigin için begenmiyosun ama cidden guzelEki Görüntüle 2908660
Ay ahah sakin olun, ben de Nicki Minaj gibi pespembe geziyorsunuz sandım. Fena değil, insan içine çıkılır bununla.Eki Görüntüle 2908660
Ben beğenmedim gerçekten pembe desen pembe değil oyuncak bebek saçı gibi. Kirilmaniz için değil benim gibi düşünenler çoğunlukta olacağı için söylüyorum.