Çok acil/İşe gidemiyorum/Yanlış saç rengi

hardyandholl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2020
495
1.974
28
Arkadaşlar ben saçımı koyu kızıla boyatmak istedim ama dün kuaför saçımı çok açtı ve boyadığı kızıl resmen pembemsi kırmızı oldu. Dün açılan ve boyanan saçın üzerine bugün koyu renk boya sürebilir miyim? Acil yardım ltfen işe gitmek istemiyorum bu durum yüzünden.

Saç konusuna da açtım konuyu ancak gerçektem bir an önce br çözüm bulmam lazım

Ben de son saçından memnun olmadım, bir hafta sonra cila yaptı adam . Bir hafta da o sacla işe gittim (gerçekten cennet mahallesinden çıkma gibiydim).
Beni görüp 'hiii güzel olmuş' demek zorunda kalan herkese 'nesi güzel,değiştirecem haftaya dedim:) onlar da alıştılar zaten sonra.
Bence hemen aynı gün işlem yapmak saçı yakabilir
Üzülme,bir kadın ömrü boyunca elliden fazla saç modeli- rengi değiştiriyor. Bazıları güzel oluyor,bazıları çirkin. Bu da çirkinlerden bir tane olmuş işte. O kadar da büyütecek bir olay değil . Giysi kuralları olan bir yer degilse bant takip topuz da yapabilirsin, belki kimse farketmez

Ya söylediğim renkle o kadar alakası yok ki anlatamam size. Cidden 1 gün bile dayanabileceğimi sanmıyorum. Baya koyu bir kızıl sürmeyi düşünüyorum o yüzden çok zarar vermez gibi geldi ama bilemiyorum

Ben görsem kesin seninkini de beğenirdim

Bende begendim koyu kizil degil evet ama kotude olmamis. Koyu kizil kapatmaz belki daha koyu kestane gibi bir renge boyatırdım galiba..

Aslinda cok kotu degil ama sanirim dipleri cok ucuk tona donmus. Bence hemen boyatmayin, yanma ihtimali var ya da yipranip puskul gibi tel tel olabilir, tiftiklenebilir. Toplayip bant veya tac taksaniz o kadar belli olmaz sanki.

Ben beğenmedim gerçekten pembe desen pembe değil oyuncak bebek saçı gibi. Kirilmaniz için değil benim gibi düşünenler çoğunlukta olacağı için söylüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…