çok acil ingilizce yardımmm

tuubaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2009
87
0
86
İzmir
arkadaşlar izmirde iyi bir ingilizce eğitim merkezi arıyorum.amerikan kültür derneği ile türk-amerikan derneğinden sizce hangisini seçmemi tavsiye edersiniz.iaraştırma yaptım internette ticarete dökmüşler işi diyolar ve benim okulumu bitirebilmem için bi kursa gitmem lazım sizin bildiğiniz bi yer war mı? cumaya kadar kaydımı yaptırmalıyım bayanlar lütfen yardım edin ....

ewet tömerde war aslında ama onun hakkında hiç bir bilgim yok bana bu ikisini tavsiye ettiler bende kararsız kaldım.tömer hakkında bilgi verebilir misin?

Eskiden Amerikan Kultur bir taneydi,yani bir tane derken en iyi yerdi,su andada iyi olduklarini dusunuyorum,ancak Amerikan Kultur'e sadece 1-2 ay giderek tam verim alamazsiniz,uzun sureli devam edebilirseniz tercih edin,asgari 1 yil kadar,sizi once teste alirlar ve ne kadar ne biliyorsunuz olcer o kurdan baslatirlar,ama cok zayif oldugunuzu dusunuyorsaniz direk 1.kurdan baslayin,ogreneceginiz ingilizcede Amerikan ingilizcesi olur.Tomer biraz daha siradan kaliyor,daha dogrusu bazil illerde iyi iken bazi illerde cok lacka olabiliyor,buda hem siniftan hemde ogretmenlerden kaynkalnabiliyor,Amerikan Kultur de kurslar disinda da cok aktivite vardir ve hepsi pratik yapma amaclidir..

Bol sans

ben english time derim hocalar yabancı ve çokta güzel öğretiyorlar sadece türkiyede 10a yakın şubesi ve londrada şubeleri var ayrıca fiyatlarda öyleee uçmuş deil ben yeni başladım ama gayet memnunum istersen git bir görüş hiç birşey kaybetmezssina.s.

Canım eger imkanın varsa burdaki kurlara para dökeceğine yurtdışına gidip çok daha iyi öğrenebilirsin. Pratik de yaparsın. Artık yurt dısında cok uygun kurslar var. Kurs sana birseyler katar sadece. Dil konusarak öğrenilir 10 kişikil sınıflarda haftada 5 gun yada 2 gun pratik yaparak degil.
Okulu bitirmenle ilgisi nedir onu anlamadım??????Kaldıki kurstaki öğretmen senin okul derslerine fazla yardımcı olamaz. Onların takip etmesi gereken müfredatları var sen istediğini bulamayabilirsin. eger illa gidicem diyorsan misafir olarak 1 saatlik derse katılmadan karar vermem diye konuş. derse gir bakalım seni tatmin edecek gibimi ona göre kararını ver.Kolay gelsin

bana sorarsan infolang dil okulları canım.
kaliteli bir eğitim ve kaliteli bir sertifika veriyorlar. üstelik öğretme garantili

ben amerikan kültür derneği derim bende ankara temsilciliğine kayıtlıyım a2 kurda devam ediyorum ve cok memnumum valla

Son düzenleme:
ilahi arkadaşlar kız kursuna da gitti mezun da oldu hayata atıldı artık

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…