- 18 Ekim 2015
- 3.436
- 1.866
- 53
- Konu Sahibi Ask sana benzer
Merhaba infertilite icin iyi bir doktor tavsiyesi önerebilir misiniz herseyi dogru düzgün anlatan bir doktor İstanbul avrupa yakası ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba infertilite icin iyi bir doktor tavsiyesi önerebilir misiniz herseyi dogru düzgün anlatan bir doktor İstanbul avrupa yakası ?
Sagol canım gittigim hastanede asistan olan doktor sabrimi deniyor yemin ederim sinrden agladım bana yumurta takibi icin adetin ilk günü gel dedi gittim simdi de diyor randevu alip geleceksin sabrimi zorluyor valla bende arastırmaya karar verdimay çok güzel konu açmışsın merakla takip edeceğim
hangi hastaneye gidiyorsun canımSagol canım gittigim hastanede asistan olan doktor sabrimi deniyor yemin ederim sinrden agladım bana yumurta takibi icin adetin ilk günü gel dedi gittim simdi de diyor randevu alip geleceksin sabrimi zorluyor valla bende arastırmaya karar verdim![]()
Bagcılar dvlete canım benim sol tüpüm kapalı esimde sayı az su anlik baska sorun yokhangi hastaneye gidiyorsun canım
sıkıntı nedir sizde
Anladım canım insallah gerek kalmadan hamile kalirizanladım canım bizde sorun yok ama 15 aydırda olmuyor bende 6 nisanda süleymaniye zeytin burnuna tüp bebk için başvuru yapmayı düşünüyorum bakalım
inşallah bendede sebebpsiz infertilite var işteAnladım canım insallah gerek kalmadan hamile kaliriz
Öyle olsa tamam esim icin de birsey demiyor adamda sayi dusuk ilac vs .birsey vermiyorlar ya benimde sabrimi zorluyor iste simdi hic randevu almak gelmiyor icimdeninşallah bendede sebebpsiz infertilite var işte
Canım Ali gedikbasi diye bir doktor varmis Bakiyköy de annemde ona gitmemi istiyor annemin eski doktorumus netten de arastırdım gidenlerin hepsi cok cok memnun bende ona gitmeyi düsünüyorum sende ilk ona git tüp bebekten önceAnladım canım insallah gerek kalmadan hamile kaliriz
Cok tesekkür ederim bayanlar buldum doktorumu yılların doktoru insallah hayırlı gelir biraz muaynesi vs pahalı ama yapacak birseyim yok insallah Allah ın izni ile gittigime deger .fertijin seval taşdemir.. 10 numara 5 yıldız