• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok acil infertilite icin sağlam bir doktor önerisi İstanbul avrupa yakası...

Ask sana benzer

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2015
3.436
1.866
53
Merhaba infertilite icin iyi bir doktor tavsiyesi önerebilir misiniz herseyi dogru düzgün anlatan bir doktor İstanbul avrupa yakası ?

ay çok güzel konu açmışsın merakla takip edeceğim
Sagol canım gittigim hastanede asistan olan doktor sabrimi deniyor yemin ederim sinrden agladım bana yumurta takibi icin adetin ilk günü gel dedi gittim simdi de diyor randevu alip geleceksin sabrimi zorluyor valla bende arastırmaya karar verdim :(

Sagol canım gittigim hastanede asistan olan doktor sabrimi deniyor yemin ederim sinrden agladım bana yumurta takibi icin adetin ilk günü gel dedi gittim simdi de diyor randevu alip geleceksin sabrimi zorluyor valla bende arastırmaya karar verdim :KK43:
hangi hastaneye gidiyorsun canım
sıkıntı nedir sizde

Slm Canim Ben Istanbul tip fakultesine gittim capaya yani orda tup bebek merkezi var Ben doktorlardan cok memnunum ayda bir degisiyolar ama iyiler yani ilk gittim esimede banada turlu testler yapildi kamerayla rahime bakildi esimin kromozomlarina bakildi cok donanimli testler yapildi alti yedi aya hamile kaldim klomen kullandim sonra catlatma iynesi vurdurdum gelgelelim su an oglum yurumek uzere hatta dogumumuda orda yaptim gercekten tavsiye ederim donanimli 've buyuk bi hastane Bi sansini dene istersen Allah kolaylik versin Canim hepinize

Merhaba bende Zeytinburnu Süleymaniye tüp bebek bölüme gidiyorum şuan aşılamamın 8. Günü bende çok memnunum sıra beklemiyorsjn randevu almak zorunda kalmıyorsun doktorlar güleryüzlü hatta aşılama günü çokeğlendik diyebilirim çalışan arkadaşlar çok iyidvranıyor en azından stres yaşmadım allah razı olsun hepsinden oraya gidebilirsin

Back
X