- 7 Nisan 2021
- 1.479
- 713
- 53
- 28
- Konu Sahibi zorunlualann
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İstanbul’da en bilindik bi yere gittimNereye gidiyorsun böyle ne yaptırıyorsun zorunlu. Cildiyeye git hiç normal görünmüyor bu durum.
Aşırı tüylüyüm deyip duruyorsun gitmeden önce nasıldı ki yüzün bu kadar taktın kafaya bunu?
En bilindik falan önemli değil belki de senin cildin böyle iğneli falan uygun değildir bir doktora git.İstanbul’da en bilindik bi yere gittim
İnşallah cumartesi bi giderim cildiyeye;( çok kaşınıyor çünküEn bilindik falan önemli değil belki de senin cildin böyle iğneli falan uygun değildir bir doktora git.
İğneli epilasyon sonrası antibiyotik içerikli merhem öneriliyor. Evet kıl kökleri enfeksiyon olabilir ama bu çok fazla görünüyor. Bence tüm yüzü aynı gün yaptırmayın çünkü kıl kökleri yakın ve sivilceler birleşmiş neredeyse.İğneli epilasyona gittim yüzümde üç saat çalışıldı acaba leke kalırmı
Onu bende farkettim yanağimda belirli bölgelerde fazla gözenekler oluştu ;(İğneliye asla gitmem ismi bile ürkütücü. Birde gözeneklerini büyütüyor gibi geldi önceden böyle miydi?
Aynen inşallah geçer krem sürüyorum ama ;(Allerji olmuş gibi. Düzgün bir yerde yaptırdığına emin misin?
acilll cildiyeye git canm orayda bi daha gitme buz lazere git iğneli çok kötüİğneli epilasyona gittim yüzümde üç saat çalışıldı acaba leke kalırmı
çok gördüm bunu arkadaşlarımda buz lazer en iyisi hemen bi cildiyeciye görünüp orayıda bırakın benceİğneli epilasyona gittim yüzümde üç saat çalışıldı acaba leke kalırmı
Hemen gitmem gerekiyor aslında ya ;(çok gördüm bunu arkadaşlarımda buz lazer en iyisi hemen bi cildiyeciye görünüp orayıda bırakın bence
Oraya bi daha gidemem ;( cildiyeye randevu bulamıyorum ya ;(((((çok gördüm bunu arkadaşlarımda buz lazer en iyisi hemen bi cildiyeciye görünüp orayıda bırakın bence
İğneli epilasyona gittim yüzümde üç saat çalışıldı acaba leke kalırmı
Randevu bulamadım ama en kısa zamanda gitmem gerekiyor;(Normal görünmüyor gerçekten.
Dermatoloğa gitmenizi tavsiye ediyorum
Yüzünde 3 saat ne yaptılar Allah aşkına? Benim tüm vücut lazerim bile yarım saat sürüyorİğneli epilasyona gittim yüzümde üç saat çalışıldı acaba leke kalırmı