• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok acil-Hormon bozukluğunda lazer epilasyon

efserasel

Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2012
31
0
16
İzmir
Selam kızlar 2,5 senedir lazer epilasyon yaptırıyorum. Sonuç alamadım. Geçen başka bir doktora gittim yeni bi lazer merkezine yani. Sana klazer tedavisi uygulamak isterim ama tüylerinin yapısı bozuk. Önce hormon testi yaptır çünkü bir bozukluk olduğunu düşünüyorum dedi bana. Allah'ım öyle zoruma gitti ki size anlatamam. 2 sene boyunca kendi doktorum bana söylemedi bunu. Bu nasıl müşteriyi düşünmektir! Merak ettiğim hormon tedavisi ne kadar sürüyor ve bu durumun kısırlıkla falan ilgisi var mı ? Acil yardımınızı bekliyorum lütfennnnn

hormon.bozukluğu.için.önce.adetin.ikinci.veya.üçüncü.günü.kan.testi.yapılıyor.sonra.bi.bozukluk.varsa.hap.tedavisi.uygulanıyo.bende.yaptırmıştım.bi.hormon.bozukluğu.olmadığı.için.lazerden.6ay.kadar.bi.süre.ile.sonuç.aldım.tüylerden.tamamen.kurtulmasamda.%5o.kurtuldum.

İnşallah öyle olur canım çok sağol. Ben böyle hastane ortamından tiksinen biriyim hiç istemiyorum gitmek ama el mahkum :(

Back