çok acil fena acil en acil devremülk satılığı

yetele

sızı
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2009
56
0
hanımlar ılgaz mountain resortta kırmızı haftaya (möhümm hafta : ) tekabul eden devremülk ve rci üyeliği satılıktır. ilgilenenler özelden mesaj atarsa sevinirim. bu arada kırmızı hafta kış ve yaz aylarını kapsıyor. benimki yaz ancak dilerseniz kayak mevsimi ie değiştirebilir ya da rci sayesinde tatilinizi dünyanın herhangi bir irc üyesi otelinde geçirebilirsiniz.

acil nakit ihtiyacımızdan dolayı fiyatı fena kırdık. ilgilenenler mesaj atarsa daha detaylı bilgi vereceğim. ayrıca rci için ılgaz mountain resortün webine bakabilirsiniz

yaw bu çok acil... kimse istemiyor mu kayak yapmak olmadı orman havası solumak o da olmadı orman havasında havuza dalmak... şşş bu devremülkü acil satmam lazım yaww

canım resin ve ayrıntı eklermisin lütfen ..ilgileniyorum fakat hiçbir detay yok

ya detaylara ılgaz mountain resort'ün web sitesinden ulaşabilirsiniz. 40 yıl kullanım hakkı..ayrıca rcı diye bir sistemin üyeliğide var.. bu sistem dünya çapında kendine üye tüm beş yıldızlı otellerde karşılıklı değişim imkanı tanıyor ve siz dilediğiniz de ılgazdaki hakkınızı o yıl için başka bir ülkedeki rci üyesi bir otelde geçirebiliyorsunuz. rci üyeliği ayrıca dünya çapında anlaşmalı mağaza, havayolu şirketi vs.. de de indirim olanakları sağlıyor..

burdan adres veremiyorum ama arama motoruna ılgaz mountain resort diye yazarsanız karşınıza bir cennet çıkacak zaten:) ama beni daha da cezbeden RCI idi. mutlaka inceleyin.. walla acil paraya sıkıştığımız için satıyoruz..yoksaaa çok güzel bi imkan...

evet evet öyle herkes mutlaka görmeli..görmekle kalmayıp bir tane devremülk edinmeli:)

X