- 24 Eylül 2020
- 301
- 919
- 23
- Konu Sahibi cameronhowe
-
Biz izne cikmadan birkac gun once bulundugumuz caddede su kanalizasyon calismasi vardi. Baya kırıp döktüler. Esnaf da o gunden sonra her yere dolustular demisler eşimeBen de iki ay önce hiç fare olmayan evimizde fareye denk geldim.
Uzun zamnadır olduguna dair kanıt bulamadık. İlaçlamacı geldi o da bulamadı. Zehir ve yapışkan koyduk, hiç gelmedi. Giriş yeri de bulamadık. Bir daha da görmedik. Geldi kaçtı gitti. Nazar değmeisn duruma tabi
Yolunu şaşırıp gelmiş olabilir dediler. sizin de öyle olabilir ama tedbiri elden bırakmayın frekans aleti/ilaç/yapışkan/kapan vs kurun. Etrafta pislik var mı bakın.
Valla napiyo bilmiyorum shshdjf Ben açıp bakmam. Eşim de işe gitti Gelince bakicak Iceri zehir attikfare şuan banyo mu yapıyor yani Fnskdkks arada açıp kontrol edin banyoyu yada bir kabda zehirli yiyecek koyun yiyib ölsün banyoda bari
Cok kocaman Fsrketmeden tasiyacagimiz bisey degil. Sadece mutfak tezgahinda gordum pisligini Geldigimizde hicbisey yoktu. Babam siz evde degilken evde olsa ortaligi birbirine katardi o dediEşyaların içinde siz taşımışsınızdır belki yukarı. Poşet, ağızı açık çanta vs gibi bir şeyin içine girmiş olabilir eşyaları arabadan indirirken. Sizden önce evde olsaydı mutlaka bir yerlerde pisliğini görürdünüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?