- 21 Eylül 2021
- 3.626
- 10.580
- 158
- 30
- Konu Sahibi cameronhowe
6. Ve en üst katta oturuyorum. Bayram tatilinde memleketteydik. Pazar akşamı geldik, dün gece yani pazartesi aksami banyo giderinde aksam yiyip mutfak çöpüne attigimiz tavuk kemiklerini gördüm. Cok korktum. Ne oraya getirmis olabilir derken banyoda fareyi goruverdim. Kapiyi kapattık. Muhtemelen hala banyoda. Kocaman üstelik. Cok korkmus durumdayim. Bayramda evde degilken mutfak tezgahi temiz ve bostu, kapaksiz açık bi kiler rafı var ustelik ve geldigimizde orda fare gezdigine dair bi kanit yoktu. Erzaklar falan dagilir dökülür vs gibi. Banyo tavaninda plastik asma tavan var ve firtinali havalarda cereyan vakum etkisi yapip asma tavanda çökme oldu bi sure once, biraz aciklik var. Dun aksam yine firtinaliydi ve ilk delili dun aksam gördüğümüz icin ordan girmis ve yeni girmistir diye düşündük. Çünkü klozetin kapagi kapali ve alaturka tuvalette kapak var. Yani dogru mu düşünüyoruz sizce? Ne yapmamiz lazim? Nasil kurtulucaz? Esimise gitmedi Tek tek odalari yoklayip temizlik yapiyoruz su an. Banyodakini de öldürmeye calisicaz ama ya sonra?