• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cok acil Esenler ve bağcılar cevresi kadın doğum doktoru önerisi

Ceycey61

Ben en çok anne olmayı sevdim ❤️️
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2014
605
212
83
Kızlar merhaba
5 haftalık hamileyim persembe günü keseyi görmek icin doktora gidecegim ins isinde uzman doktor arıyorum medipole gittim gecen hafta özlem hanıma ama pek memnun kalmadım kafamda bazı isimler var daha önce bu doktorlara gidip yada dogumunu onlarda yapan varsa yazabilirler mi
Medipolde gitmek istediklerim
günseli özdemir
Ayfer özbek
Elif ciler eren
Bir de bizim tüm akrabalarımız bagcılar safa hastanesındeki op doktor gülseren polatta dogum yaptılar herkse bana ona git diyor ama hastaneyı sevemedım ben hıjyenık gelmiyor daha ömce giden varmı ?

Günseli hanima gidiyorum.
Cok memnumim medipolde .
Test ucrerleri biraz ucuk ama baska yerdede yapabiliosin.
Cok temiz bir hastane.

Kızlar merhaba
5 haftalık hamileyim persembe günü keseyi görmek icin doktora gidecegim ins isinde uzman doktor arıyorum medipole gittim gecen hafta özlem hanıma ama pek memnun kalmadım kafamda bazı isimler var daha önce bu doktorlara gidip yada dogumunu onlarda yapan varsa yazabilirler mi
Medipolde gitmek istediklerim
günseli özdemir
Ayfer özbek
Elif ciler eren
Bir de bizim tüm akrabalarımız bagcılar safa hastanesındeki op doktor gülseren polatta dogum yaptılar herkse bana ona git diyor ama hastaneyı sevemedım ben hıjyenık gelmiyor daha ömce giden varmı ?

bende medipol esenlere gidiyordum Ayfer hanıma. bende memnun kalmadım. hala doktor arayışındayım. Siz bulabildiniz mi?

Back