- 11 Nisan 2011
- 510
- 112
- Konu Sahibi lolabunny__
Benim gorusum bu dogrudur olablr ..bir cok örneği gordum
Siz revizyon olucakmissiniz sanirim, gecmis olsun, umarim Muhammet beyin sonuclari sizi memnun eder. basarilar diliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim gorusum bu dogrudur olablr ..bir cok örneği gordum
Siz revizyon olucakmissiniz sanirim, gecmis olsun, umarim Muhammet beyin sonuclari sizi memnun eder. basarilar diliyorum
Ben tam 1 yil araştırdım kafayı yicektim artık sonra arkadaşım fatih medical park sulayman candan önerdi ben 4000 tl oldum iyi ki ona olmuşum morluk yok beyaz tenli olmama rağmen bi eski bi yeni resim aticamFiyatı ne kadar canım bide resim var mı
teşşekür ederim günden güne daha cok değişiyorum :)Nasıl değişmişsiniz . Çok geçmiş olsun güle güle kullanın :)
Allaha bin şükür olmadı kendini koruman lazım korkulcak bişe yok zaten kendini o psikilojiye alıyosun koruma altına ben gecen hafta kontrole gittim ince derili oldugum için kemiklerim kaynaşmıs sadece bi kere elimi burnuma çarpma degilde değdi o anda bi sızı oldu gecti hemen doktorumu aradım yamulurmu düşer mi diye yüzüne yumruk gelmedikten sonra yani küçük şeylerden bişe olmaz dedi hiç korkma canım :)Peki bi şey sorucam olduktan sonra öksürüp hapşırırsak sorun olur mu bundan korkuyorum . Bide Allah korusun yanlışlıkla birinin eli falan değer
Slm canm, 2 kez ameliyat oldum. İlk ameliyatımı yakuo avşar yaptı, ama sonuc fenaydı. Burnumun karşıdan görüntüsüne tahammül edemiodum.iki profilim eşit deildi, burun kanatlarm uzundu, ters v deformitesi vardı, vardı da vardı..:) psikoljim berbat bi halde aylarca düzeltmesni istedim ama yanaşmadı, caresizlikten baska bir doktora ameliyat oldum. Şmdi eskiye göre daha iyi. İlk ameliyatın olcak sanrm, sadece isime ve reklama aldanmamanı öneriyorum. İice araştr emin ol, aklnda soru işareti varsa sakın girme ameliyata.. Umarım herşey istediğinden güzel olur..Ay çok teşekkür ederim bi an önce olup kurtulmak istiyorum
yakup avşarında popüler bi doktor olduğunu duymuştum fiyatları 15.000 filan diye ama sitesindeki bazı hastalara bakmıştım ve bazılarını hiç beğenmemişti..Slm canm, 2 kez ameliyat oldum. İlk ameliyatımı yakuo avşar yaptı, ama sonuc fenaydı. Burnumun karşıdan görüntüsüne tahammül edemiodum.iki profilim eşit deildi, burun kanatlarm uzundu, ters v deformitesi vardı, vardı da vardı..:) psikoljim berbat bi halde aylarca düzeltmesni istedim ama yanaşmadı, caresizlikten baska bir doktora ameliyat oldum. Şmdi eskiye göre daha iyi. İlk ameliyatın olcak sanrm, sadece isime ve reklama aldanmamanı öneriyorum. İice araştr emin ol, aklnda soru işareti varsa sakın girme ameliyata.. Umarım herşey istediğinden güzel olur..
Ahmet hamdi önay, kbb ci. Pek tanınmş bi doktor deil, bi arkadasm tawsiye etti doktor da düzeltirim dedi diye girdim, çaresizlikten. Daha ii oldu ewet ama eğrilik wardı onu düzeltmemiş mesela. Tamer köseyle de bi görüş derim. Onun hastalarini gördüm, genelde memnunlar. Hem fiyati da uygun.yakup avşarında popüler bi doktor olduğunu duymuştum fiyatları 15.000 filan diye ama sitesindeki bazı hastalara bakmıştım ve bazılarını hiç beğenmemişti..
peki siz 2.ameliyatı kime oldunuz?
muhammed dilber diyorlar ama ücreti 8000 lerdeymiş ama sorunsuz süper diyorlarHangi şehirlere gidebilirsin canım , ona gore tavsiye edelim
hadi hayırlısı :)Yarın Emre üregen le randevum var çok heycanlıyım