• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler çok acil çözüm.. yardım ederseniz çok sevineceğim

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

gulmetre

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2009
264
2
96
35
Eskişehir
selam kızlar.. benım alnımda ve yanaqımda sivilcelerim vardı ilça kullandım ama izleri kaldı kırmızı kırmızı duruolar hala sivilce varmış gibi gözükuyorlar.. 10 gun sonra kabin memurluğu sınavına giricem yüzümün güzel görunmesini istiyorum. 10 gun içinde bu izleri giderebileceqim bişey biliomusunuz yada ii bi kapatıcı biliyormusunuz yarımcı olursanız çok mutlu olurum şimdiden teşekkürler

tatlım ben imex diye bi krem biliyorum.Fondoten gibi hemde sivilceleri geçiriyomuş.
Kuzenim kullanmıştı da ordan biliyorum.
Yüzün bembeyaz oluyokaydirigubbakcemile2

canım sakın öle bilmediğin şeyleri kullanma
geçiricem die daha fena olur
ben arapkızı kullandım kullanmaz olayım
burda yorumları okudum ve kendimde uyguladım bende senin gibi erken bi çözüm aradığım için şuan yüzüm felaket
buzmana kadar hiç çıkarmadığım kadar sivilce çıkardım ve ağrılı sivilceler
şimdi doktora gidicem yani dikkat et her duyduğunu kullanma
sonuç hüsranla neticelenebilir tıpkı benim gibi

teşşekkür ederim cevaplarınız için arkadaşlar ama ne kullanmalıyım:S avonun fondöteni var ama pek kapatmıo başka bişimi almalıyım :S

canım güzel markalı köpük fondoten kullanabilirsin onlar güzel kapatır

ımex kozmetik değil antibiyotik içerikli bir merhem. Yapısı nedeniyle kapatıcılık işini görür ama izlere fayda etmeyebilir.

Sebamed ın 45 faktÖrlÜ gÜneŞ kremını sÜr cıldın bembeyaz olur hemde saĞlıklı onun Üzerınede yıne kalıtelı bır kapatıcı uygulayabılırsın

Back
X