• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok acil cevap hamilelik

ssaryms

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2014
382
143
53
32
1.5 yıllık evliyim ilk defa korunmadık daha önce doğal yöntemle korunuyoduk. 24 de adetim bitti 24-25-26 29-30 ilişki yaşadık. Ama benim 27 den beri acayıp kasık ve gögüs sancım var. Bıçak saplanıyo gibi. Dün akşam bi kaç poşet aldım bı anda kıvrandım. Gecede sancı ile uyandım. 6 hün önce belli eden gebelik testi yaptım negatif. Daha öncede bobrek tası düşürdüm biraz ondan şüpheleniyorum. Şimdi dr. Gitsem rontgen isticek. Napıyım bekliyimmi adete kadar yoksa dr gidyimmi

Bu arada değişik bi baş donmesi var. Sanki düşecek gibiyim. Ama dönme değil yarım saat sürüyo. Sonra geçio belimdede bi ağrı var. Pazar günü kayak yaptım belimin ağrısını ona yoruyorum. Ama sancım kayak yapmadan öncede vardı.

Olsa bile suan belli olmasi imkansiz. Ancak diger adet gunune bir kac gun kala kan testi yaptirirsan belli olur. Yada adet gununu 3 gun gectikten sonra idrar testi

bu kadar ağrın varsa adete kadar beklemen yanlış olur
ağrılarının hamilelikten dolayı olduğunu sanmıyorum
acilen doktora görün, normal değil durumun

Ama adetin biteli 1 hafta bile olmamış,nasıl belli olsun hemen?

Henüz çok erken ve biraz psikolojik geldi bana adet gününe kadsr bişey olmamış gibi yapmanda fayda var 1 ay olmadan belli olcağını sanmıyorumm inşallahh olurr hayırlı haberlerini alırızz

Yani bu belirtiler içinde erken ılduğunu düşünüyorum fakat hadi varsa die röntgenede girmek istemiyorum bu belirtiler erkenmi yani bi haftalık için imkansız belirtilermi acaba

Nette bakabalirsin ovülasyon tarihi ne zaman diye. Normal 28 gün döngü ilede bence övülasyon günlerinde iliski yasamadiniz. Yani bence bir gebelik yok. Bunun icinde doktora gitmek sacma olur. Kan testindende belli olmaz simdi. En iyisi adet tarihini bekleyip evde gebelik testi yapmak.

Baktin cok agrin sanci var, hastaneye git. Onlar karin bölgeden ultrason yaparlar mesela bagirsaklarda, böbreklerde birsey varmi, yokmu görmek icin.

Âdetiniz yeni bitmiş daha yumurta üretiminiz başlamamış ki,hamile olacağınızı sanmıyorum. Ben mi yanlış biliyorum acaba. :D doğal yöntemle korunmak ne oluyor?

Teşekürler en iyisi sıkıp dişimi beklemek yok psikolojik değil . Yani sancım var belkide üşüttüm.

Teşekürler en iyisi sıkıp dişimi beklemek yok psikolojik değil . Yani sancım var belkide üşüttüm.
Bobrek taşı ağrısını ayırt edebilirsiniz sanırım. Bence bpr doktora gidin ama gebelik için değil

Ayın otuzunda ilişki olduğuna göre geçen aydan bahsediyordur
24unde adeti bitmiş.5 gün sürse,yumurtlama donemi 3-4 aralık olur.ilişki 24-25-26-29-30 diyor. Ve 27 sinden beri kasık ağrısı. Yani ilişki olduğu günlerde ovulasyon başlamamış gibi.

Ek olarak konu sahibi doğal yöntemden kastınız geri çekilme mi?

Hmm evet hesapladım diyelimki 26 da bi ihtimal ki bence düşük hamile kalsam ayın 27 de başladı ağrılar 1 günde ağrı sancı daha döllenecekte yerine yerleşecekte bu belirtilere erken herkeze teşekürler doğal yöntem evet geri çekilmeyi Kasttettim. Acaba adetin ertesi günü hamile kalmış olabilirmiyüm die. 24 den 27 sine 3 günlük olur genede çoook erken forumda okudum yeni.

Eklentiler

• image.png
    image.png
    120,1 KB · Görüntüleme: 43
Back