• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok acil bilgisi olan lütfen

Zaynna

Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2017
80
116
13
29
Cuma kıbrısa gitmem gerekiyor ve kimliğimi kaybettim. Kimlik dışında başka bi belgeyle almıyolar yazıyor internette ama cumaya kadar kimlik çıkar mı sizce ya da başka bi yolu var mıdır lütfen yardım?

Mesela yeni kimlikler çıktı ya biyometrik bunun başvurusunda bile geçici kimlik veriyorlar resmi işlerde kullanılıyor çıkarmıştım . İnşallah isinize yarar

Hemen nüfus müdürlüğüne gittim, yeni kimlik için başvuruda bulundum ve geçici kimliğimi aldım fakat orada bir yazı: "Geçici kimlik belgeleri havaalanlarında kullanılamaz." Ne yapacağımı bilemedim bir kaç kişiye sordum soruşturdum yapabilirsin sıkıntı olmaz dediler fakat en sonunda Vukuatlı nüfus kayıt örneği diye bir belge önerdi bir havaalanı çalışanı. Bu belgeyi alırsam uçuşumda sıkıntı olmayacağını, uçağa binebileceğimi söyledi.

ALINTI

Hemen nüfus müdürlüğüne gittim, yeni kimlik için başvuruda bulundum ve geçici kimliğimi aldım fakat orada bir yazı: "Geçici kimlik belgeleri havaalanlarında kullanılamaz." Ne yapacağımı bilemedim bir kaç kişiye sordum soruşturdum yapabilirsin sıkıntı olmaz dediler fakat en sonunda Vukuatlı nüfus kayıt örneği diye bir belge önerdi bir havaalanı çalışanı. Bu belgeyi alırsam uçuşumda sıkıntı olmayacağını, uçağa binebileceğimi söyledi.

ALINTI
Yarın bi deneyeyim şansımı çol teşekkürler

(evlilik cüzdanı, pasaport, resmi kurum ve kuruluşlardan verilmiş resimli kimlik kartı, vukuatlı aile nüfus kayıt örneği, doğum belgesi )

Bunu da bi yazıdan alıntıladım. Bi de devamında bişey daha yazmis demiş ki bunlardan hiçbiri bende yoktu durum acıldı o yuzden eger belgeniz yoksa kimliginiz yoksa havaalani polisine gidin 2 dakikalik bi islem sonrasi ucabilirsiniz. Demis ama tabi siz garantiye alın yine

Back
X