Cok acıl betq hcg

haticeza

Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2017
35
13
8
28
Arkadaslar betq 28 cıktı bır hafta sonra 764 cıktı normal mi sanki fazla artmamiş kimyasal ve diş gebelik mi doktorq daha gıtmedım

Arkadaslar betq 28 cıktı bır hafta sonra 764 cıktı normal mi sanki fazla artmamiş kimyasal ve diş gebelik mi doktorq daha gıtmedım
Iyi gorunuyor niye paniklediniz ? 2 gunde 2.katladigini dusunursek 500 lere tekamül ediyor. Sizinki daha iyi

Kimyasal gebelikle o kadar korkutuldu ki millet burda, herkes önce kimyasal gebeliği getiriyor aklına..
Gayet normal değer hatta fazla bile..
Allah tamamına erdirsin

normal sınırlarda hemende yapıştırıyorlar kimyasal gebelik diye.kimyasal gebeliğin çoğu adetle gidiyor zaten.

Normal

Tesekkur ederim kizlar allah bebegınızı kucagınıza almayı nasıp etsın yanliş hesaplamişim bugun gıdecm bıde bir hafta once yaptırmıstım 764 cıkmıstı bugun gıtsem kan vermeden ultrasyonda cıkar mi

28 ilk hcg
2.si 56
3.sü 112
4.sü 224
5.si 448 yani benim yazdığım aşağı yukaeı 10 güne geliyor gayet güzel artmış bence belki ikiz gebelik bile olabilir diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…