• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok acil! bekaretini ne zaman kaybettiği anlaşılır mı ?

izmir2013

Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2013
3
0
6
34
İzmir
merhaba öncelikle nerden başlıcağımı bilmiyorum ama benim erkek kardeşimin bir sorunu var ve kardeşim bizi dinlemiyo ve anlamıyo
kardeşim kız arkadasıyla beraber olmuş ama ilk beraber olduklarında kan gelmemiş saf kardeşimde sormamış iki saat sonra mesaj atmış şimdi geldi diye kardeime giderkende akşam tekrar gel gibisinden laflar etmiş.
kız 18 değil daha yakında girecek kardeşimde 18ine girdiğinde doktora götürürz anlarız diyo ama böyle bir şeyin mümkün olduğunu ben düşünmüyorum acaba bu konu hakkında bilginiz var mı ilişkie daha once girdiyse anlaşılır mı?
yorumlarınız ziçin şimdiden çok teşekkürler :2: :2:

merhaba öncelikle nerden başlıcağımı bilmiyorum ama benim erkek kardeşimin bir sorunu var ve kardeşim bizi dinlemiyo ve anlamıyo
kardeşim kız arkadasıyla beraber olmuş ama ilk beraber olduklarında kan gelmemiş saf kardeşimde sormamış iki saat sonra mesaj atmış şimdi geldi diye kardeime giderkende akşam tekrar gel gibisinden laflar etmiş.
kız 18 değil daha yakında girecek kardeşimde 18ine girdiğinde doktora götürürz anlarız diyo ama böyle bir şeyin mümkün olduğunu ben düşünmüyorum acaba bu konu hakkında bilginiz var mı ilişkie daha once girdiyse anlaşılır mı?
yorumlarınız ziçin şimdiden çok teşekkürler :2: :2:

bence kızı bir doktora götürmek lazım .-)

Sadece şuan götürülürse yakın zamanda bozulduğu anlaşılır.
1 hafta sonrasında anlaşılmaz da erkek kardeşinizle böyle şeyler konuşmanız da tuhaf :53:
Sorun kendinizle ilgili olmasın?

Edit: Zaten ilk mesajmış kesin fake :)

Son düzenleme:
Kızı doktora götürmek istiyoruz ama sonra sorun çıkarsa reşit değil çünkü daha bu yüzden sorun ve bana tuhaf gelen akşama yine gel falan diye laflar etmesi :-/

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back